facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ronnie's BBQ Ribs

Ronnie's BBQ Ribs

Info

Ronnie's BBQ RIBS, het Spare Ribs restaurant van Heerlen en omstreken.
Ron en zijn team heten u van harte welkom!





Geschiedenis

Na jaren lang z'n hobby uitgevoerd te hebben, wordt nu de droom van Ron werkelijkheid.

Adres: Dautzenbergstraat 28a, 6411CL Heerlen
Telefoonnummer: 045 - 5119909
Stad: Heerlen
Route: Dautzenbergstraat 28a
Postcode: 6411CL



op zoek naar gerelateerd: Restaurants Heerlen, Spareribs Heerlen, Dautzenbergstraat 28 Heerlen, Eten bij Coen, Coen Heerlen, BBQ Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 117 meter Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Heerlen Centrum. Hier vind je alle basisinfor...
Piccalilly Piccalilly 151 meter Restaurant
McDonald's McDonald's 3 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Heerlen Woonboulevard. Hier vind je alle basi...
Recensies
Ondanks dat er slechts 2 tafeltjes bezet waren hebben we lang moeten wachten op voorgerecht en hoofdgerecht. Voorgerecht leffe bier bitterbal, zeer lekker. Hoofdgerecht: Hamburger was lekker echter was het bijgerect sla niet erg goed gewassen, zowel bij mij als bij mijn tafelgenoot.
Leuk en fijn restaurant. Bereidingswijze van gerechten netjes en lekker. Bediening is luisterend en houd drinken goed bij. Entrecote mocht iets meer "bite" hebben, iets meer peper, maar wellicht is dat persoonlijke voorkeur, vlees was zeer mals en up spec. Drinken prijzen staan niet op de kaart? Normale drank zoals Cola zero / Cola zijn 2,25 per glas. Deserts ruime keuze uit Ben en Jerry's! Parkeren helaas enkel bij nabij gelegen Corio center tegen standaard Qpark tarieven.
Spareribs / Tappas gehad bij Ronnies BBQ. Helaas waren de ribs niet lekker mals, ze leken eerder opgewarmd, dan gegrild. Ook de verschilende sauzen/marinade's was het allemaal net niet. Voor de prijs opzich prima. Maar van een BBQ Ribs restaurant had ik veel meer verwacht!
Wij hebben hier met 3 personen heerlijk gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en gastvrij. De inrichting was ook prima, wat ik vooral grappig vondt, is dat mijn de kabelgoten zichtbaar heeft gelaten. Normaal ia dat storend, maar in kombinatie met de spotjes leek het net 1 geheel. Dus erg mooi opgelost. We komen hier zeker een keertje terug!
Zowel slecht gegeten als slechte bediening. En ontzettend vriendelijke jongeman hoor. We moesten relatief lang wachten tot de tafel werd gedekt...... toen weer lang wachten voor we het menu kregen... en toen weer lang wachten op de kaart met de sauzen. We hebben daar ongeveer twee uur gezeten..... zijn meteen na het eten ontevreden weggegaan en hebben 1 gang geserveerd gekregen in die tijd. En als dat lekker was geweest was het okay. We hebben de afgelopen maand ongeveer 15 restaurants bezocht. Dit was veruit het slechtste. We hebben onbeperkt spare ribs besteld. De ribs zijn duidelijk niet gekruid van tevoren gegaard. Hierdoor krijgt het varkensvlees een soort oude... niet vers gemaakte smaak. En laat dat nu de enige smaak zijn die er aan zat. Je kan kiezen voor een saus die wordt op het vlees gesmeerd voor ze het weer BBQen voor het opdienen. Resultaat is dat er alleen smaak zit aan de buitenkant. De buitenkant die helaas ook aangebrand is... waardoor je het gedeelte met smaak eraf moet halen of ik had 1 rack die half bedekt was onder een dikke laag vet. Dat ze dat er nou niet af hadden kunnen snijden. Want nu had de helft van het rack dus total geen kruiden. De sauzen.... we hebben er 4 geprobeerd.... waren niet om over naar huis te schrijven. Nogal flauw. De patat was aardig... de mayo te zout en niet echt lekker. Vervolgens hebben we toch een 2e rack gevraagd met 2 nieuwe sauzen. Ook gevraagd om 2 sauzen apart in een bakje. Die kwamen redelijk snel. De ribs lieten het dan een half uur ... zo niet 45 minuten op zich wachten. Er werden wel netjes excuses gemaakt toen het eindelijk klaar was... maar tussendoor eigenlijk geen update om ons te informeren dat het lang zou gaan duren omdat ze een groep klanten hadden. Ronnie's inspireert me om een term te bedenken die het tegenovergestelde is van fingerlicking good. Zonde van de calorieën zijnde van de tijd zijnde van het geld. Wat een gedenkwaardige afsluiting van onze vakantie had moeten zijn was een totale deceptie. Het enige positieve was het weer maar geloof niet dat dit op het menu staat. Binnen zou ik niet willen zitten.... veel te donker om nog sfeervol of gezellig te noemen. De foto's zien er best heel aardig uit.... maar ik beoordeel eten meer op hoe het smaakt dan hoe het eruit ziet. En helaas was het smaakloos. Stel je voor dat een en rack in de oven doet zonder het te kruiden en een bakje saus erbij neemt een dan een klein bakje friet erbij en dan daarvoor 28.50 pp mag betalen. Een echte afrader. Gisteren hebben wij op een foodplaza in Aken gegeten wat je op de laatste foto ziet..... veel smaakvoller in elk opzicht voor 6.90.... bijna een kwart van de prijs. Sowieso zat erg geen groente salade of zo bij het eten bij Ronnie's. Zozeer smaakloos dat je er een vieze smaak in je mond aan over houdt.
Prima gegeten bij Ronnie’s. We hebben 2 maal de tapas besteld, daardoor een lekkere variatie aan gerechtjes gegeten. Het eten dat we niet op kregen werd netjes ingepakt voor mee naar huis. Bovendien was de bediening was heel vriendelijk! Als we een tip zouden moeten geven, dan zou dat het gebruiken zijn van verschillende sauzen/marinade bij ieder tapas gerechtje. Het burgertje, de spareribs en de kip hadden nu dezelfde smaak, gevarieerder is lekkerder/leuker.
Vandaag heerlijk gegeten. Super entrecote. Bediening super vriendelijk. Lekkere spare ribs. Alles top. Zeker een aanrader. De eigenaar met passie en liefde voor zijn zaak.
Met gezin wezen eten erg goed verzorgd. Personeel vriendelijk. We gaan er zeker nog eens terug.
Lekker gegeten op het terras bij Ronnie's bbq. Echt een verborgen juweeltje in Heerlen centrum, als hoofdgerecht had ik tapas zodat ik vanalles lekkers kon uitproberen. Dit is erg goed in de smaak gevallen, en als toetje lavacake voor de zoetekauw. Bediening was ook zeer vriendelijk en vermakelijk! Zeker tot ziens!
Toevallig met de cadeaubon bij deze zaak uit gekomen. Wat een leuke tent, en nondeju lekker eten en biertjes genoeg. Leuk personeel/eigenaar. Komt even een babbel doen en ook echt gemeend. We moesten om 19:45 de film hebben maar hier komen we zeker nog eens terug voor een wat langere avond.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ronnie's BBQ Ribs met het openbaar vervoer


Heerlen, Theater 240 meter
1
2
3
4
43
44
52
55
603
631
640
643
647
655
7
8
Heerlen, Theater 260 meter
1
2
3
4
43
44
52
55
603
606
631
640
655
7
8
Heerlen, Station 300 meter
1
2
3
4
40
43
44
5
52
55
6
603
606
631
635
640
643
647
655
658
7
8
Heerlen 320 meter
Intercity
Snelbus i.p.v. trein
Sneltrein
Stopbus i.p.v. trein
Stoptrein RS15
Stoptrein RS18
Heerlen, Akerstraat 400 meter
3
4
43
603
643
647
7
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid