facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rondvaartbedrijf Zeehond

Rondvaartbedrijf Zeehond

Info

Vaar mee met de ms "Zeehond"

Het ultieme waddenavontuur!

Geschiedenis

Vaar mee met de ms "Zeehond"

Het ultieme waddenavontuur!

Label

Rondvaartbedrijf de zeehond voor de ultieme beleving

Adres: einde veersteiger, 2de boot rechts, 9163gv Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0519-554600
moc.nethcotnebbor@ofni
Stad: Nes
Route: einde veersteiger, 2de boot rechts
Postcode: 9163gv



op zoek naar gerelateerd: rondvaart ameland, robbenboot ameland terschelling, robbentocht ameland prijs, rondvaartbedrijf kiewied, schelpenbank ameland, rondvaart waddenzee, ms ameland, robbentocht lauwersoog
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arriva Ameland Arriva Ameland 845 meter Arriva verzorgt al het busvervoer op het mooie Ameland! Op Ameland reist u met voorde...
Ameland Tentenverhuur Ameland Tentenverhuur 1 km Huur een tent bij Ameland tentenverhuur en alles in en om de tent is gereed...Niet in...
Taxi de Boer Ameland Taxi de Boer Ameland 1 km Mega slechte service gehad door een vrouw met kort haar en een gele bril. Vervelende ...
Recensies
Super leuke tocht, met een mooiere boot dan die er naast aangemeerd ligt van de concurrentie al zeg ik het zelf Vriendelijk personeel, we hebben nog een hele poos met de kapitein staan praten. Een echte zeevaarder met zeer veel kennis van de dieren en de maritieme omgeving, mooie verhalen gehoord. Heel veel robben gezien, en zelfs bruinvissen! Echt een aanrader.
Mooie nette schone boot, met ook een bar voor een hapje en/of drankje aan boord. Wij hadden een tripje naar de zeehonden geboekt Robbeneiland. Ongeveer een half uurtje varen vanaf Nes. De trip duurde al met al ongeveer 1,5 uur.
Als je een robbentocht gaat maken in Ameland doe je dit best via deze aanbieder. Een zeer mooie boot die afsteekt tov andere aanbieders in zijn staat, ruimte en netheid aan boord. Dranken en kleine hapjes te verkrijgen tegen schappelijke prijzen. Vaart tot dicht bij de zeehonden en neemt ruim de tijd om je te laten genieten. Zeer vriendelijke mensen.
Geweldige vriendelijke nette mensen. Bellen terug als ze telefoontje hebben gemist. De boottocht was heel geweldig. Je mocht ook bezoekje brengen bij de schipper. Mochten we terug keren naar Ameland gaan we zeker weer een boottocht maken
Fantastisch om de Robbentocht en de lancering van de Paardenreddingsboot mee te maken op de MS Zeehond. Het is een fijne boot en de eigenaars zijn heel aardig. Je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wederom een prachtige tocht met deze vriendelijke mensen van het rondvaartbedrijf Zeehond! Gisteren een dagtocht naar Terschelling, geweldig genoten.
Als je een robbentocht wilt maken, ga dan absoluut met De Zeehond. Wat een prachtige nette boot, maar vooral door de aardige en kundige bemanning! We hebben een geweldige middag gehad!!
Interessante rondvaart. Informatief en gezellig. De eigenaresse is zeer gastvrij en vriendelijk. Haar man, de kapitein, geeft onderweg heldere informatie. Je kunt tijdens de ruim 2 uur durende rondvaart ook iets te drinken en te eten bestellen aan de bar.
Mooie, leuke tocht naar de zeehonden van een vriendelijk echtpaar! We hebben de schelpenbanken gezien waar we bij laagwater ook op konden en schelpen konden verzamelen. Daarna zijn we doorgevaren naar de zeehonden die we écht van dichtbij hebben kunnen zien! In het restaurantje hebben we een lekker kopje koffie gedronken mer een stuk appeltaart met slagroom maar hier waren ook bv tosti's verkrijgbaar. Al met al een leuke ervaring. Enige opmerking die wij hebben is dat ze wellicht iets meer leuke weetjes en verhaaltjes hadden kunnen vertellen tijdens de vaartocht. Desondanks doet dit niets af aan de reis en dus beoordeling.
Een must om te doen als je naar Ameland gaat. Wij deden de combinatie zeehonden en schelpenbank op een dag met extreem laag water. Erg indrukwekkend om te zien hoe ver het Wad droog valt. Veel zeehonden gezien, niet alleen op de zandbank tussen Ameland en Terschelling, maar ook al onderweg er naar toe ten zuiden van Ameland. Rondwandelen op de schelpenbank is ook leuk. Rustgevend en bijzonder om zo ver uit de kust van een boot te stappen en rond te wandelen op de zeebodem. De boot zelf is erg goed verzorgd. De salon bied gezellige rondzitten voor circa 6 personen en op het panoramadek zijn kunststof banken geplaatst. In de salon is het doorgaans rustiger maar ook daar uitstekend zicht. Tot slot ook nog een compliment voor de bemanning: de rondvaart wordt gedaan door Mario kapitein en zijn vrouw Adinda gastvrouw. Beide zijn erg begaan met iedereen die meevaart. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en alle vragen over de boot, tocht, zeehonden en het wad worden met veel enthousiasme beantwoord. Nooit eerder zo'n fijne en gemoedelijke rondvaart meegemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid