facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rondvaartbedrijf Harmonie Drachten

Rondvaartbedrijf Harmonie Drachten

Info

Varend Feesten!!

Adres: Loswal 14, 9206 AH Drachten
Telefoonnummer: 0512512791
Stad: Drachten
Route: Loswal 14
Postcode: 9206 AH



op zoek naar gerelateerd: Rondvaart Tjeukemeer, Rondvaart met diner Friesland, Rondvaart Eernewoude, Rondvaart Friesland individueel, Rondvaart Friesland rolstoel, Varen Drachten, Rondvaart Grou, Rondvaart en Partyboot de Princehof
Recensies
29 nov.hebben wij met fam, een prachtige rondvaart met sjoerd en marjanke gehad.een aanrader voor een feestje.alles was heel goed verzorgt.ook de bediening .wij zijn dus ook goed tevreden.
Uitstekende en goed verzorgde rondvaart gehad. Medewerkers zijn onwijs vriendelijk. Wij hebben met onze familie een super dag gehad.
We waren met de bewoners van een verzorgingshuis totaal 90 stuks Was verder goed voorzien van alles Invalide toilet is niet echt heel ruim en de lift die er in zit is niet echt ideaal om daar persoon mee naar boven te brengen Maar goed het redt zich wel. Mooie tocht gehad langs de Friese meren.. Bedingen was top ze hebben ons goed voorzien van alles.. Dikke pleum..
We hebben met VvN een heerlijke dag op het water gehad. Sjoerd, Marjanke en medewerker waren super. Eten en eigenlijk de hele verzorging was top. Alle vrouwen hebben genoten en hadden niets dan lof toen we thuis kwamen. Zullen het zeker bij andere aanraden. Bedankt
Toppy kan het iedereen aanraden!!
Wij hebben de Harmonie afgehuurd voor onze bruiloft, en hebben een geweldige middag gehad! Sjoerd is behulpzaam, personeel aan boord erg vriendelijk. Waar voor ons geld. In 1 woord; fantastisch! Zeker een aanrader.
Weerribbentocht is een aanrader. Prachtige tocht door mooiste delen van Friesland en Overijssel. Bediening aan boord is vriendelijk en behulpzaam. Lekker eten en bij de zomerse hitte watermeloen en extra water ter verkoeling van de gasten. Topservice!
Geweldige rondvaart met geweldige catering
Geweldig!! Heel Vriendelijke bediening, Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!
Super rondvaart gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid