facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rondvaartbedrijf Allure

Rondvaartbedrijf Allure

Info

Het is een belevenis om samen met familie, vrienden, collegae of zakelijke relaties Sneek en omgeving te ontdekken vanuit onze sfeervolle teakhouten sloep.



"Het is een belevenis om samen met familie,vrienden,collegae of zakelijke relaties Sneek en omgeving te ontdekken vanuit onze sfeervolle museumsloep de Venezuela 1906 of vanuit onze luxe Zweedse kajuitsloep de BLÅBAER 1950 "
Adres: 1e Oosterkade 4, 8605 AA Sneek
Telefoonnummer: 0639400610
Stad: Sneek
Route: 1e Oosterkade 4
Postcode: 8605 AA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Rondvaart Sneek, Rondvaart Friesland rolstoel, Rondvaart Bolsward, Rondvaart Fluessen, Rondvaart IJlst, Rondvaart Leeuwarden, Wateractiviteiten Sneek, Rederij Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sneeker Mixed Hockey Club Sneeker Mixed Hockey Club 2 km Top club goeie sfeer geniet er elke keer weer van
Recensies
Het eerste contact per telefoon met schipper Gerard toverde al een glimlach op mijn gezicht. Niks te moeilijk, alles mogelijk! Op eerste paasdag stapten we met de familie gezellig aan boord van de sloep Venezuela. Een mooie tocht door de vaartjes van Sneek en over het Sneekermeer volgde. De Oranjekoek smaakte goed, samen met de koffie, thee en likeurtje! Gerard had leuke inside verhalen. Met dank aan de nieuwe motor in de sloep genoten we van de natuurlijke rust en gezelligheid. Kortom; echt een aanrader!
Topervaring. Gisteren met onze vriendengroep van 8 man een mooie tocht gemaakt. Gerard is een uitstekende verteller en ook nog eens een goede gastheer. Genoten van de verhalen, de dranken de oranjekoek en de gezelligheid. Absolute aanrader.
Gastvrouw Martine en schipper Gerard hebben ons een verfrissende rondvaart gegeven over het Sneekermeer. De met aandacht samengestelde versnaperingen waren ruim voldoende voor onze tocht van ruim twee uur. In de sloep is ruimte en aandacht voor elkaar door de aangename begeleiding van deze op en top gastvrije mensen.
Leuk tochtje gehad om t seizoen te openen, was ook nog educatief kundige schipper, gewoon een leuke vent.mocht zelf ook nog ff aan t roer.
Super rondvaart gehad, wat een verteller is Gerard. Echt heel veel leuke verhalen over diverse woningen etc. Leuke gezellige sfeer op de boot. Zeker een aanrader!
Hele leuke tocht met vriendelijke Gerard de Schipper gehad,veel informatie, echt een aanrader!
Genoten van de rondvaart met de Venezuela en de verhalen van schipper en gids Gerard. Vooral het kleinschalige sprak ons enorm aan, er kunnen maximaal 12 a 13 personen aan boord. Echt een aanrader, bij een bezoek aan watersportstad Sneek kan en mag een rondvaart met Allure eigenlijk niet ontbreken, echt een aanrader.
Verzorgen een heel fijne rondvaart in een sloep. Vriendelijke schippers. Gaan in op je interesses.
Woensdag 11 augustus werden wij ivm de 65 ste verjaardag van vrouw, door schipper Gerard en zijn vrouw allerhartelijkst ontvangen, met Friese orange koek en koffie op hun rondvaartsloep de " Venezuela". Gerard is een aimabel en onderhoudende schipper, die alvorens het ruime sop te kiezen vol passie over zijn historische sloep vertelt. De 2 uur durende vaartocht ging alvorens het Snekermeer te bereiken via diverse kanalen door aangrenzende dorpjes van Sneek. Bij terugkomst in Sneek konden wij terugkijken op een zeer plezierige en vele indrukken rijkere vaartocht. Gerard bedankt voor deze geweldige tocht. Voor een ieder die een op voorhand geslaagde boottocht wil organiseren is dit zeker een aanrader. Lambert.
Super mooie, leuke, kleinschalige, comfortabele rondvaart. Gerard vertelt interessante weetjes uit de omgeving. Historische sloep van meer dan 100 jaar oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid