facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rondomton

Rondomton

Info

Welkom bij Rondomton! Like deze pagina voor de laatste informatie en aanbiedingen.

Geschiedenis

Bij Rondomton vindt u houten regentonnen en kunststofregentonnen en allerlei handige accessoires. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan plantenbakken, waterornamenten, relatiegeschenken en vogelhuisjes.

U bent van harte welkom om langs te komen bij ons bedrijf of kijk op onze website en bestel online.

Wij stellen het op prijs als u een berichtje achterlaat (met een foto) of deze pagina deelt met uw vrienden.



"Rondomton: Compleet in houten regentonnen, kunststof regenton en meer voor uw tuin! Wilt u uw tuin een andere look geven zonder alles om te gooien? Dat kan met onze houten regenton die wij in verschillende uitvoeringen aanbieden. Zo hebt u de keuze uit o.a. een regenton 100 liter, regenton 200 liter en een regenton 300 liter. Naast dat een regenton hout erg praktisch kan zijn, bijvoorbeeld dienen als plantenbak, geeft de regenton een mooie uitstraling aan de tuin, veranda of overkapping. Wilt u iets aanpassen aan de regenton, zoals het monteren van een kraan of een opening zagen voor een regenpijp? Dat doen wij voor u al gratis service! Ook een kunststof of houten regenton kopen? Bekijk dan nu het assortiment en bestel online uw regenton!"
Adres: Amersfoortseweg 186, 3888 NR Uddel
Telefoonnummer: 0577456569
Stad: Uddel
Route: Amersfoortseweg 186
Postcode: 3888 NR



op zoek naar gerelateerd: Houten regenton 500 liter, Wijnvat regenton, Wijnvat 1000 liter, Regentonnen, Houten regenton 225 liter, Houten regenton Gamma, Houten regenton Marktplaats, Halve houten ton
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traeger Grills the Netherlands Traeger Grills the Netherlands 1 km Welkom op de Traeger Facebook-pagina. Om Traeger Grills te kopenkunt u terecht op htt...
Heijkamp speciaal voor dieren Heijkamp speciaal voor dieren 4 km Heijkamp Speciaal Voor Dieren is een groothandel die levert aan de betere dierenspeci...
Slagerij van Rhee Slagerij van Rhee 4 km Top Slagerij met heerlijk Verse vleeswaren.Soep.Vlees.Mensen die van Lekker eten houd...
La Rose La Rose 4 km Veel mooie dingen en super aardig geholpen
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 4 km Beperkt assortiment, wel logisch winkel is niet al te groot. Bediening vriendelijk.
geboorteverhuurgelderland.nl geboorteverhuurgelderland.nl 4 km verhuur van 3d-ooievaars en geboorte raamborden
Bronkhorst Buitenleven Bronkhorst Buitenleven 5 km Mooie samenwerking, afspraak is afspraak, en een heel mooi resultaat. Al langere tijd...
Recensies
Een houten deksel en kraan gekocht. Duidelijke communicatie en hartelijke service. Onze regenton ziet er weer als nieuw uit.
Koop hier niks, want het is troep! We hebben een deksel gekocht voor onze regenton. Na alle afmetingen te hebben doorgegeven bleek thuis dat de deksel alsnog de verkeerde afmetingen had. De reactie van de eigenaar heb ik nog nooit eerder meegemaakt! Ik kon mijn geld terug krijgen op voorwaarde dat ik de deksel op eigen kosten terug zou sturen!? De eigenaar is erg kil en onredelijk aan de telefoon en probeert het erop te gooien dat in de algemene voorwaarden staat dat bij retourneren de kosten voor de koper zijn. Je praat vervolgens tegen een muur als je probeert uit te leggen dat als een product niet deugt de klant het geld terug krijgt of een vervangend product krijgt. Probeer geen klacht per mail te sturen, want dit gaat rechtstreeks de prullenbak in.
Wat een leuk bedrijf! We hebben hier net een regenton ruikt inwendig nog naar de rode wijn die erin heeft gezeten met deksel en koperen kraan gekocht en komen zeker nog eens terug. Het 400ltr wijnvat met barblad en rieten dak is ook indrukwekken mooi. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Super service rubbers kunnen bestellen van foto's die gestuurd heb. Binnen 3 dagen complete set in huis, pomp werkt weer als een nieuwe. Bedankt voor de service !!
Mooie tonnen met veel keuze in kleur, inhoud, met-of zonder kraan of pomp. Heel aardige correcte mensen.
Grote keuze. Zelfs uit eigen ambacht gemaakte tonnen. Goed en vriendelijk geadviseerd En..met een Ton naar huis! Bedankt!
Mooie regenton uitgezocht en zeer plezierig geholpen. Prima uitleg gehad. De ton is nog niet aangesloten op de hemelwaterafvoer maar het ziet er nu al leuk uit.
Gevonden op het internet kijken en echt mooie dingen gekocht, personeel gewoon helemaal goed helder en duidelijk
Vrienden van ons kochten hier een grote regenton voor ons. Binnen een jaar rolde de deksel uit elkaar. Kan gebeuren maar het antwoord via de mail was bijzonder on-klantvriendelijk in de categorie van zoek het maar uit. Ik hoop dat de Ton nog een tijdje blijft staan, de volgende haal ik zeker ergens anders.
Super vriendelijke mensen. Geduldig en goede uitleg.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rondomton met het openbaar vervoer


Nieuw Milligen, Kruispunt 350 meter
102
112
650
651
654
657
659
Nieuw Milligen, Kruispunt 380 meter
102
112
650
651
654
657
659
Nieuw Milligen, Kruispunt 400 meter
206
Nieuw Milligen, Kruispunt 420 meter
206

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid