facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ronde van West

Ronde van West

Info

Op 27 augustus lopen we de gezelligste hardloop wedstrijd van Capelle.
Schrijf je in via onderstaande link. Maak een extra donatie over en vier het 40 jarig bestaan van de buurtgroep met ons mee !

Geschiedenis

De 10e editie van de Ronde van West vindt plaats op dinsdagavond 15 augustus 2017 en staat dit jaar volledig in het teken van de stichting Hulphond Nederland. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. De opbrengst van diverse acties zullen wij doneren aan deze uiterst belangrijke stichting.

De voorinschrijving is gestart. U kunt zich net als vorig jaar niet na-inschrijven, ook niet voor de 1 en 2 km.

De Ronde van West (RvW), onderdeel van stichting Buurtgroep Capelle-West (st. BCW), is een jaarlijks terugkerend succesvol hardloopevenement welk voor het eerst werd gelopen in 2008. De naam heeft het evenement te danken aan het parcours dat grotendeels door Capelle-West, wijk in Capelle aan den IJssel, loopt.

"Met een goed gevoel kijk ik op deze avond terug." (Carla Ophorst)

Het parcours kenmerkt zich met beklimmingen en dalingen vanwege de dijk aan de Hollandse IJssel. Zoals Capelle-West ook gelegen is, treft de 10km-hardloper onderweg zowel de Van Brienenoordbrug als de Algerabrug. De start en finish bevinden zich voor alle afstanden (1km, 2km, 5km en 10km) aan de Willem Barentszstraat 3.

In 2017 is de algemene coördinatie in handen van Lindsey van der Stel, Johan Nelisse, Martijn van Golden en Martin van der Marel.

Adres: Willem Barentszstraat 3, 2901BG Capelle, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Capelle
Route: Willem Barentszstraat 3
Postcode: 2901BG



op zoek naar gerelateerd: Halve Marathon Capelle, Hardlopen Capelle aan den IJssel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid