facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ronald Hazendonk Fashion4men

Ronald Hazendonk Fashion4men

Info

Ronald Hazendonk fashion4men, de winkel voor mannen in Culemborg van jeans tot maatpak en online op fashion4men.nl

Geschiedenis

Bij Ronald Hazendonk fashion4men wordt je geïnspireerd door een collectie, die ieder seizoen opnieuw verrast. Je kan zowel shoppen in de winkel als online. Voor de modebewuste man hebben we de volgende merken in huis:

John Miller, Cavallaro Napoli, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss Orange, Gentiluomo, Meyer, Mason's, Melik, Profuomo, Roy Robson, RH Design en Alan Red.



"Ronald Hazendonk Fashion4men, de herenmode zaak van Culemborg. Merken als Hugo Boss, Cavallaro, Denham, Replay , John Miller, Genti, Butcher of Blue, Profuomo en Peuterey. Specialist in maatpakken."
Adres: Binnenpoort 2, 4101 ch Culemborg
Telefoonnummer: 0345-514516
Stad: Culemborg
Route: Binnenpoort 2
Postcode: 4101 ch


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ModeCity Culemborg ModeCity Culemborg 311 meter Vertaald door Google echt goed advies en service. Origineel really good advice and s...
Recensies
Ik heb een jas van € 450 gekocht en deze blijkt zo lek als een mandje als het regent. Als antwoord kreeg ik: klopt, want ik heb het ook met mijn jas, niets aan te doen. Ga maar naar de stomerij. Ik ben dan ook helemaal klaar met deze winkel, je wordt afgescheept met smoes. Je klacht wordt niet serieus serieus genomen.
Als iedereen 5 sterren geeft , en een iemand geeft aan Ronald 1 ster terwijl je over hem en zijn vrouw nooit klachten hoort !? Gaan bij mij alle alarmbellen af ! Normaal reageer ik nooit op een review , mensen mogen gewoon een mening hebben . Maar als ik een dure jas koop weet ik dat hij niet geheel waterdicht zal zijn , met als voordeel dat je er niet gauw in zweet . Had Ronald je er dan een paraplu bij moeten geven ? Dat hij dit probleem met je wilt oplossen vindt ik zeer klantvriendelijk , maar naar mijn mening niet nodig . Ik hoop dat je jezelf afvraagt of je misschien zelf fouten heb gemaakt ? want Naar mijn mening verdient Ronald 5 sterren !
Mooie zaak, prima assortiment en uiterst prettige hulp. Altijd in voor een gezellige babbel!
Buiten dat het leuke mensen zijn zijn ze ook vakkundig. Ronald heeft mij een maatpak aangemeten. Dit noem ik vakmanschap. 100% goed!
Ik kom altijd wel met wat moois thuis, fijne dienstverlening. Kortom, goede zaak.
Goede winkel en zeer goed geholpen door Ronald. Echt een vakman die alle ins en outs van zijn vak weet. Echt een aanrader!
Super service. Nu aan huis maar ook zo perfect geregeld!
Goed inzicht in persoonlijke voorkeuren van cliënt goed klanten advies en kwalitatieve goede herenkleding en schoenen merken. Een top zaak.
Neemt altijd de tijd voor de cliënt. Luisterd goed naar de wens van cliënt en geeft goed advies.
Uitstekende service, erg vriendelijk personeel, een zaak waar ik zeker terug zal komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid