facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ronald Gerressen B.V.

Ronald Gerressen B.V.

Info

Ronald Gerressen BV Totaal Vastgoedonderhoud de Allround Specialist uit Duiven

Geschiedenis

Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud B.V. houdt zich al ruim 32 jaar bezig met zowel bouwtechnische als esthetische verbeteringen aan gebouwen en woningen zoals:

* Spouwmuur isolatie
*Gevelrenovatie
* Leveren en plaatsen gevelrenovatie steigers
* Uitkappen / slijpen bestaand voegwerk
* Gevel reinigen d.m.v. hogedruk
* Torbo lagedrukvochtstralen
* Verwijderen van graffiti en verf
* Voegwerk aanbrengen / snij- en knipvoegen
* Impregneren van gevelmetselwerk
* Plaatsen van spiraal en spouwmuur renovatie ankers
* Dakpanreiniging en coating
* Periodiek glas en gevelonderhoud
* Schoorsteenvegen/ inspectie d.m.v. tv- camera
* Schoorstenen slopen en renovatie
* Ongediertebestrijding EVM Gediplomeerd
* Schoonmaakdiensten

* 24 uur Calamiteitendiensten
* Hoogwerker verhuur inclusief bediening
* Riool ontstoppingsdienst
* Riool inspectie d.m.v. tv- camera
* Radiografisch uitpeilen van leidingen
* Wegpompen en zuigen wateroverlast
* Wegdekreiniging / olie en verfsporen
* Brand en Roetreiniging
* Bomen zagen
* Dichten van daken na storm of brand




"Ronald Gerressen B.V. voor verantwoord onderhouden van onroerend goed zoals gevelreiniging, spouwmuurisolatie en inspecties. Met Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie kunt u al snel veel besparen op uw energierekening. Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Wij renoveren gevels door het voegwerk uit te kappen en door de voegen te herstellen. Ronald Gerressen B.V. is al jaren gespecialiseerd in gevelreiniging en impregneren van gevels. Dit is een specialisme waarbij vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang zijn. Bekijk onze website voor meer informatie of vraag een offerte aan."
Adres: Impact 43, 6921 RZ Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0263116020
Stad: Duiven
Route: Impact 43
Postcode: 6921 RZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ronald Gerressen review
Recensies
Ronald Gerressen heeft onze gevel geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Verf is verwijderd met kokend heet water. Voegen zijn uitgehakt en erg mooi opnieuw gevoegd. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en de uitvoering van de werkzaamheden. Erg fijne en vakbekwame mensen. Zeker een aanrader. Zie ook de foto’ s.
Wij hebben ons huis door Ronald Gerressen laten isoleren, spouwmuren en bodemisolatie. Tevens zijn de gevels door hen geïmpregneerd en de dakkapellen gelijk gerepareerd. Wij zijn zeer tevreden met snelle en goede persoonlijke service en de vriendelijke vakmensen die hun werk met passie doen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs! We zitten er dankzij de goede isolatie van Ronald Gerressen in de winter lekker warmpjes bij!
zeer te spreken over de geleverde diensten. Afgelopen zomer Gevelreiniging, vloerisolatie en dakpannen laten coaten. vakbekwaam, bereid tekst en uitleg te geven bij vragen en zeer klantvriendelijk. eind resultaat waar men zeer tevreden over kan zijn! kortom service vanuit Ronald Gerressen BV een echte aanrader.
Top bedrijf, snelle service, klantvriendelijk, ervaren en vakbekwaam! Komen hun afspraken na, leveren super werk en denken graag met je mee voor een passende en meest prijsgunstige oplossing. Een aanrader als je voor zekerheid en kwaliteit wil gaan.
Ronald Gerressen BV heeft diverse werkzaamheden aan de woning uitgevoerd waaronder gevelrenovatie, dakpanreiniging/coating en isoleren. Zeer tevreden met de werkzaamheden welke zijn uitgevoerd!
zijn erg tevreden met de verrichte werkzaamheden, een echte aanrader, vakmensen en vriendelijk.
Professionele no nonsense aanpak, vriendelijk, accuraat, werken met de beste materialen, vlotte top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid