facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ronald Franken - ReisCreaties

Ronald Franken - ReisCreaties

Info

Ontzorgen is mijn sleutelwoord. Vertel mij de vakantiewensen en ik zorg dat die worden ingevuld. Mijn service en bemiddeling is kosteloos.

Geschiedenis

Ontzorgen is mijn sleutelwoord, vertel mij de vakantiewensen en ik zorg dat die waar worden gemaakt. Ik ben al ruim 28 jaren werkzaam in de reiswereld en heb mijn sporen in de toerisme zeker verdiend.

Reizen is altijd al mijn werk geweest, niets is mooier dan een mooie reis maken en te genieten van de verschillende culturen en gewoontes. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht is belangrijk, naast de snelheid van handelen is dit dat je van mij mag en kan verwachten. Vraag om een onafhankelijk en gratis persoonlijk reisadvies.

Als persoonlijk reisadviseur zoek ik de onvergetelijke vakantie aan de hand van de vakantiewensen, ik verzorg en ontzorg die van A tot Z. Laat je ontzorgen, mijn bemiddeling en een persoonlijk reisadvies kost niets extra's!



"Zoveel mensen zoveel wensen. Leg je vakantiewensen bij ons neer en ontvang een onafhankelijk en eerlijk reisadvies. Niets is te gek, alle soorten reizen voor de individuele personen, groepsreizen en bedrijfsuitjes. Van een leuke citytrip, een cruise, zonvakantie, safari, golfreis, wintertrip tot aan de meest uitgebreide wereld rondreizen. Dat alles onder de voorwaarden van de SGR, ANVR en calamiteitenfonds."
Adres: Vasariruimte 28, 2728NP Zoetermeer
Telefoonnummer: +31631995266
Stad: Zoetermeer
Route: Vasariruimte 28
Postcode: 2728NP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Africa4us Africa4us 0 meter Avontuurlijke safari rondreizen in meer dan 10 verschillende landen. Kleinschalige ro...
D-reizen D-reizen 2 km We boeken nu voor het derde achtereenvolgende jaar bij dit reisbureau en we zijn echt...
D-reizen D-reizen 3 km
Party Tours Party Tours 3 km Ik reis zo veel mogelijk met Party Tours. De bus vertrekt altijd op tijd zodat je vri...
ETravelTraining ETravelTraining 3 km ETravelTraining is een e-learningplatform voor iedereen binnen de reisbranche. We bie...
ZuidHollandse vereniging van PostzegelVerzamelaars ZuidHollandse vereniging van PostzegelVerzam... 5 km De ZuidHollandse vereniging van PostzegelVerzamelaars is op 1 september 1963 opgerich...
Karin Klijn Reisadviseur Karin Klijn Reisadviseur 5 km Deze mevrouw heeft onze reis tot in de puntjes geregeld. Je voelt je in de watten gel...
YourTravel Denise Fhijnbeen YourTravel Denise Fhijnbeen 5 km Goed geholpen Luisterend oor
Recensies
Heerlijk ontzorgt je hoeft nergens aan te denken. Zelfs de kosten zijn lager als je het zelf doet. Een echte aanrader !!!
Wij hebben een zeer bijzondere reis gehad. Alles en zeker nog veel meer gezien en gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid