facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ron Karreman Autoschade

Ron Karreman Autoschade

Info

Schadeherstelbedrijf voor personen en bedrijfswagens,restauratie voor oldtimers en klassiekers

Adres: Handelsweg 7, 1619BJ Andijk
Stad: Andijk
Route: Handelsweg 7
Postcode: 1619BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:45
Dinsdag: 08:00 - 17:45
Woensdag: 08:00 - 17:45
Donderdag: 08:00 - 17:45
Vrijdag: 08:00 - 17:45

Recensies
Ik had enige kwaliteit verwacht want ik zie er best vaak dure auto's staan. Helaas gaan de goedkopere er even vlug tussendoor, te zien aan wat er gedaan is. Op het eerste gezicht zag het er ok uit, helaas bij nader inzien: Dakrand was slechts aan 1 kant gedaan dus andere kant was mat van overspray. Er hingen druppels aan en totaal geen overgang naar origineel spuitwerk; een dikke doffe streep van "mooi, hier stop ik". Motorkap zat vol putjes waar blanke lak ontbrak. Verder zaten er overal amateuristische afplakranden. Ook kwam de auto met nieuwe schade in de vorm van krasjes op chroom en oplosmiddelen op de portieren.
Ron is een echte vakman. Denkt mee en komt met goede alternatieven.
Prachtig resultaat! Ron heeft mijn verwachtingen overtroffen t.a.v. spuitwerk in het algemeen. De Motorkap is weer als nieuw! Volgende herstelwerk laat ik zeker weer hier uitvoeren. En voor de a.s. trouwerij gaat de auto voor een totale poetsbeurt.
Vandaag een nieuw raamrubber vervangen bij Ron Karreman 8.30 gebracht en 11.00 stond de VW weer thuis waar maak je dat nog mee. Ron is een vakman op en top waar ik veel vertrouwen in heb.
Ron heeft van te voren een prijsopgave gedaan en een afspraak ingepland die voor mij goed te doen was daar ik niet altijd in Andijk ben. Hij heeft zich netjes aan de deze afspraken gehouden en de schade aan de bumper is keurig hersteld, je ziet er niets meer van. Ik hoop geen schade meer te krijgen maar anders gaan we zeker weer naar Ron toe!
Positief geholpen met prima én snel resultaat. Na het 'ongeluk' langs gereden voor een eerste diagnose. Vervolgens een afspraak gemaakt voor een expertise i.v.m. de verzekering. Deze resultaten kwamen overeen. Tijdens het inplannen voor de afspraak ook duidelijk geholpen, hierin is onder andere een leenauto aangeboden. Ook is hierin duidelijk gecommuniceerd dat wij de auto twee dagen 'kwijt' zouden zijn. De reparatie is uiteindelijk snel uitgevoerd, waardoor wij de auto na 1,5 dag konden ophalen. Een keurig resultaat! Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de spiegelkap over het hoofd was gezien, maar ook dit is vervolgens binnen 3 werkdagen! prima verholpen. Conclusie, ik zou mijn auto hier zo weer heen brengen. Hierover heb ik geen enkele twijfel.
Echte vakman die zijn werk verstaat. Uitstekend spuit en plaat werk. Voor een goede prijs.
Prima geholpen door Ron Karreman, een vakman tot en met, ik zou geen beter adres weten, alles tip top voor elkaar!
Top service voor een schappelijk bedrag. het kan nog steeds blijkbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid