facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ron Hazenberg Campers

Ron Hazenberg Campers

Info

Bij ons vindt u alles op het gebied van kampeerauto's / campers. Dealer / Importeur van: Chausson, Rapido, Laika, en Concorde.

Geschiedenis

U bent op zoek naar een camper?Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met 2000m2 showroom genoeg keuze uit nieuwe en gebruikte campers, vaak uit voorraad leverbaar. Onze verkoop adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, onder het genot van een lekker kopje koffie/thee.

Ook voor onderhoud, reparaties en schades bent u bij ons aan het juiste adres.



"In en verkoop campers waaronder Adria, Burstner, Chausson, Concorde, Carthago, Carado, Dethleffs, Hymer, Knaus, Laika, Niesmann Bischoff, Rapido en overige.Daarnaast het onderhoud aan campers en inbouw van accessoires.Ook wanneer u schade aan uw camper heeft, kunnen wij dit met u in samenwerking met uw verzekering kortsluiten en repareren."
Adres: Grotelant 2, 9679 VA Scheemda
Telefoonnummer: 0597676666
Stad: Scheemda
Route: Grotelant 2
Postcode: 9679 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Ron Hazenberg veroordeeld, Ron Hazenberg belastingdienst, Ron Hazenberg B.V. Scheemda, Campers Leek, Ron Hazenberg uitspraak, Camper kopen tweedehands Groningen, Campers Marum, Campers Gieten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noord Caravans Noord Caravans 107 meter Ons probleem netjes opgelost !
Recensies
Telefonisch contact gehad over problemen met onze huishoudaccu's in de camper. Wij kunnen de volgende dag langs komen, maar moeten er wel rekening mee houden dat wij moeten wachten. Wij moesten inderdaad een tijd wachten, want het was ook behoorlijk druk met andere klanten. Twee nieuwe huishoudaccu's geplaatst en ook nog een probleem opgelost met het knipperlicht linksachter. Iets met spatwater en corrosie. Men hield ins netjes op de hoogte van de vorderingen en de kosten vielen mee.
De eerste indruk bij het bedrijf was positief. Vriendelijke ontvangst, nam de tijd, gaf duidelijke uitleg en deed een goed bod voor onze caravan, ook het toe te betalen bedrag zag er prima uit. Afgesproken dat ik de volgende volgende dag samen met mijn echtgenote nogmaals de camper zou bekijken, om te zien wat zij van de camper vond op zaterdag. Ook toen verliep het gesprek in eerste aanleg prima. Tot mijn echtgenote aangaf dat ze er het weekend nog over na wilde denken, toen veranderde het gesprek van toon. De offerte was alleen die zaterdag geldig was, en anders was het over en uit. De heer Hazenberg was niet voor niets op zijn vrije zaterdag naar de zaak gekomen, zo vertelde hij ons. Alsof je een kilo suiker koopt. Kortom, geen aanrader als je op je gemak en weloverwogen een besluit wilt nemen.
Hele goede ervaring. Open en directe communicatie. Ze gaan voor 100% service. Onze tweedehands camper werd top afgeleverd alsof de camper nieuw was. Zelfs de voorruit werd op eigen initiatief nog vervangen omdat ze een klein scheurtje zagen. Deze zaak beveel ik iedereen aan.
Geen bedrijf om zaken mee te doen. Komen afspraken niet na, leveren nieuwe campers af met alle gebreken af fabriek, rommelen met de accesoires en leveren ongecertificeerde trekhaken. Als je al een aanschaf bij dit bedrijf overweegt, houd dan rekening met de nodige extra tijd en inzet om zaken in orde te brengen en laat alle gewenste extra's door andere partijen aanbrengen.
Keurig en prettig tot een overeenkomst gekomen Een mooie camper gekocht Zeer content met onze aankoop
Dit bedrijf is wel goed, maar zijn zoon is erg slechte verkoper, en.erg onbeleefd,
Half mei 2022 hebben wij camperdealer Ron Hazenberg bezocht om te kijken naar een andere camper. Eigen camper had ik reeds verkocht. Direct contact met Ron en zijn vrouw en kort uitgelegd wat onze wensen waren. Wij konden vrij rond kijken maar Ron wist vooraf al te vertellen welke camper wij zouden gaan kopen. En inderdaad hij had gelijk. Prachtige camper gekocht voor een vaste prijs. Omdat wij niets hadden in te ruilen en wij wel graag een beetje korting wilden was een zonnepaneel , grotere schotel, ombouw gas, gasflessen, garantie geen probleem. Al met al zeer tevreden. Ook perfect afgeleverd. 2 dagen later met vrienden bij Ron geweest en ook deze mensen hebben terplekke een andere camper gekocht en uiteraard ook zeer tevreden. 5 sterren voor de firma Ron Hazenberg. GEWELDIG!!!
Prima reparatie uitgevoerd, wel moesten we er op wachten maar dat was van te voren gezegd. Wel merk je dat het druk is in de camper wereld. Wat opvalt is dat ze vermoedelijk op de oudere doelgroep mikken met camper verkoop, aangezien er 80% gebruikte campers staan met enkele bedden. Zal hier het meeste geld zitten Maar goed dat is ieder zijn keus natuurlijk 1 echte minpunt is de koffie automaat, echt dit smaakt naar goedkope senseo. Wij kwamen voor een reparatie en die is uitstekend en netjes uitgevoerd
Geweldig bedrijf Veel keuze
Prima bedrijf wordt er zeer goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid