facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ron Gastrobar Indonesia Laren

Ron Gastrobar Indonesia Laren
Adres: Brink 18A, 1251 KW Laren, Nederland
Telefoonnummer: 035 790 0051
Staat: Noord-Holland
District: Laren
Stad: Laren
Route: Brink
Huisnummer: 18A
Postcode: 1251 KW


Openingstijden

maandag: 12:00–22:30
dinsdag: 12:00–22:30
woensdag: 12:00–22:30
donderdag: 12:00–22:30
vrijdag: 12:00–22:30
zaterdag: 12:00–22:30
zondag: 12:00–22:30

Recensies
Onze jubileum gevierd bij Ron Gastrobar Indonesia Laren.nNa een heerlijk diner voor twee in Ouderkerk aan de Amstel wilde we onze ervaring delen met onze families en hebben we hen getrakteerd tijdens ons jubileum. De reacties waren als verwacht. Mijn vader half Indisch en Javaans Surinaamse moeder konden zich deze gerechten nog herinneren vanuit huis uit waar hun moeders op de authentieke wijze kookten. De smaken deden hun eraan herinneren.nOok de andere gasten waren zeer verrast. Iedereen was te spreken over de authentieke smaken in een Ron Blaauw jasje.nWij kozen deze avond voor de Rijsttafel Agus wat bestaat uit verschillende gerechten. Een avondvullend diner met voorgerecht en heerlijke desserts. Een echte aanrader.nnMijn favorieten:nVoorgerecht: de Tacos met een verrassende vullingnRijsttafel: Saté Ketjap en kabeljauwnDessert: Pandan pannekoek kokos en sorbetijsnnEet smakelijk!
We hebben echt heerlijk gegeten. Alle gerechten die we besteld hadden waren stuk voor stuk top! Leuk dat er een handgeschreven kaartje op tafel stond voor de jarige in ons midden. Die tijdens het dessert ook nog werd verrast met een verjaardagsdessert en de prachtige zangkunsten van het personeel. Erg leuk gedaan! Wij hebben een geweldige avond gehad en genoten van de superlekkere gerechtjes en cocktails.
Een heel mooi restaurant waar naast de gebruikelijke rijsttafels hele bijzondere gerechten op de kaart staan. Deze zal je niet snel in andere Indonesische restaurants aantreffen. Zeker de moeite waard om die te bestellen, waaronder de krab.nHet eten was heerlijk en is ook nog eens mooi opgemaakt.nnWaar ik mij achteraf over verbaasde, is dat de aanbetaling voor de reservering van Euro 30 niet in mindering is gebracht op de rekening. Ik had het in elk geval opgevat als een aanbetaling en niet als reserveringskosten.
Erg lekker gegeten en geweldige service. Meteen bij binnenkomst voel je je echt welkom en weet je dat je vast heerlijk eten tegemoet gaat en dat is meer dan waar. Het was ook ontzettend fijn dat onze labrador Ollie mee mocht.
Heerlijk eten en zeer goede klant vriendelijke bediening van begin tot het einde en leuke gezellige sfeer. En makkelijk parkeren. Reserveren is handig voor het diner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid