facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ron Blaauw Gastrobar Indonesia

Adres: Amstelzijde 51, 1184 TZ Ouderkerk aan de Amstel
Telefoonnummer: 020 30 52 760
Stad: Ouderkerk aan de Amstel
Route: Amstelzijde 51
Postcode: 1184 TZ



op zoek naar gerelateerd: Ron Gastrobar Indonesia, Ron Blaauw Ouderkerk, Ron Gastrobar amstelveenseweg, Ron Gastrobar Laren, Ron Gastrobar Indonesia Den Haag, Ron Gastrobar Sophialaan, Ron Gastrobar At Home, Ron Blaauw Amsterdam
Recensies
Wat was dit heerlijk. Vanmiddag afgehaald en zo klaar. De gerechten waren top en een echte ervaring. Echte aanrader. Thanks voor deze creativiteit!!!!!!
Een mooie en gezellige plek aan de Amstel om van de heerlijke gerechtjes uit de Rijsttafel en van de hapjes Streetfood te genieten. Lekker pittig met een moderne draai geserveerd!
Goede rijsttafel met diverse supplementen. Verrassende, creatieve desserts. Service gaat heel: na time slot verder als eerste gezelschap het 'paviljoen' mogen gebruiken. Top, heel attent!
Erg lekker , heel modern wel wat prijzig vooral als je honger hebt en wel wat lust.
Geweldige smaken in heel veel verschillende "kleine" gerechten. Ontspannen sfeer.
In een woord geweldig.
Laten bezorgen. Was boven verwachting. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid