facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romy's dwergkonijntjes

Romy's dwergkonijntjes

Geschiedenis

Welkom bij Romy's dwergkonijntjes,
Ik fok dwergkonijntjes als hobby. Regelmatig heb ik nestjes konijnen die een leuk thuis zoeken. Officieel fok ik Nederlandse dwerg hangoortjes maar zo nu en dan heb ik ook andere ras konijntjes te koop. Zodra er een nieuw nestje geboren is zet ik een foto van ze op deze pagina.

Voor interesse in een konijntje(s) kunt u een pv berichtje sturen. Bij het ophalen van het konijntje(s) krijgt u er een gratis zakje overgangsvoer bij. Dit voer kunt u mengen met uw eigen voer, zo kan het konijntje wennen aan het voer wat u zelf aan het konijntje(s) geeft.

Ik heb er voor gekozen om met het ras Nederlandse dwerg hangoren te gaan fokken omdat, dit ras konijntjes een uiterst hoog aaibaarheidsgehalte hebben. In vergelijking met andere rassen laten ze zich gemakkelijk optillen. Behalve een lief karakter zijn ze ook erg nieuwsgierig en zeer intelligent. Ze noemen de Nederlandse dwerg hangoortjes ook wel 'knuffelkonijntjes'. De konijntjes zijn erg hanteerbaar dus ook zijn het leuke konijntjes voor kinderen.

Het delen van mijn pagina of leden uitnodigen om de pagina leuk te vinden word heel erg gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

Romy's dwergkonijntjes

Adres: Wouwseweg 117, 4703 BP Roosendaal
Stad: Roosendaal
Route: Wouwseweg 117
Postcode: 4703 BP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid