facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romy Groenewoud Coaching

Romy Groenewoud Coaching

Geschiedenis

(NLP) Coach.



"Je kunt bij Romy Groenewoud Coaching terecht voor de meest uiteenlopende vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.Of je nu even niet lekker in je vel zit, vastloopt of klaar bent voor een volgende stap in je leven en je weet nog niet hoe je dat zult aanpakken.Coaching verlegt de focus van belemmerende overtuigingen naar kracht! Een sessie geeft energie, direct toepasbare handvatten! Een antwoord op je vraag & meer.Coaching voor mensen die houden van: Friese nuchterheid, met beide benen op de grond, humor en waardevolle, leven-verrijkende inzichten.Sinds 2021 kun je ook terecht voor EMDR. Traumaverwerking groot & klein.100% aandacht voor jou!Coaching geeft inzicht, verandering is een keuze."
Adres: Bitgumerdyk 18, 9041 CD Berlikum
Telefoonnummer: 0683211949
Stad: Berlikum
Route: Bitgumerdyk 18
Postcode: 9041 CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Christa de Vries, Praktijk voor Kinderyoga & Begeleiding Christa de Vries, Praktijk voor Kinderyoga &... 105 meter Door yoga komen kinderen meer in contact met zichzelf. Dat maakt ze beter bestand teg...
Pleuni Pleuni 564 meter
Recensies
Ik had heel erg last van claustrofobie! Ik ben naar Romy Groenewoud gegaan voor een EMDR behandeling. Na een kleine intake begon de behandeling, al met al duurde het een kleine 2 uurtjes. Eenmaal thuis werd mij duidelijk dat ik geen last meer had van claustrofobie!! Ik kwam nooit in de kelder, nu wel! Ben voor het eerst op zolder geweest! Gelijk ook maar even opgeruimd Ik kwam erachter dat ik de gehele dag onder stress leefde doordat ik zo claustrofobisch was en dit is geheel weg. Ik leef vrijer en voel me geweldig!! Ik ben zo blij dat ik deze EMDR behandeling bij Romy Groenewoud ben ondergaan. Ik raad het echt iedereen die een traumatische ervaring, fobie, angst o.i.d. heeft. Dit werkt bevrijdend en dat gun ik iedereen!! Nogmaals bedankt Romy Groenewoud, ik ben héél blij dat ik bij terecht ben gekomen!
Net vandaag mijn voorlopig laatste coaching bij Romy gehad en wat heb ik ontzettend veel geleerd! Ze stelt precies de juiste vragen op het juiste moment, want uiteindelijk is het een proces wat je zelf doorloopt. We hebben zoveel besproken waarbij ze mij liet zien dat de manier hoe je ergens naar kijkt, ook anders kan. Ik heb hierdoor heel veel inzichten gekregen en keuzes gemaakt die ik hiervoor niet zo makkelijk genomen zou hebben. Romy is een hele warme en positieve persoon, die je in je waarde laat. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die jou kan begeleiden op je weg in de toekomst, dan raad ik Romy zeker aan. Heel erg bedankt Romy en tot ziens!
EMDR gedaan bij Romy.is me zeer goed bevallen.goede sessie gehad bij haar.Ben nu verlost van spanning bij administratieve dingen ivm burn out op m'n werk en na mijn scheiding. Zeer aan te bevelen!
Romy is een lieve meelevende vrouw met een goed luisterend oor. Ze is open en eerlijk. Ze heeft me veel handvaten gegeven hoe ik in mijn eigen kracht kan staan, was namelijk erg onzeker en negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen. Ze geeft je weer het vertrouwen zodat je weer in jezelf gaat geloven. Ik ben meer zelfverzekerder geworden. Wat voor beperking je ook hebt, ze geeft je het gevoel dat je het kunt!, Het waard bent! Ik kan het iedereen aanraden om naar haar toe te gaan. Je voelt je snel op je gemak en je durft jezelf te zijn!
Ik kan Romy van harte aanraden als coach. Bij haar kun je jezelf zijn, zonder oordeelsvorming. Zij is in staat om vanuit verschillende oogpunten samen naar de kern te komen. Dit verloopt volgens een natuurlijk proces. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en samen kom je tot de juiste inzichten. Haar interesse en liefde voor de mens in het algemeen maakt dat ze oprecht geïnteresseerd is en je helemaal op je gemak bij haar bent. Het is heel fijn om gesprekken met haar te voeren!
Gewoon heel fijn en zeer effectief. Dankjewel Romy!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid