facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romkema online administratie

Romkema online administratie

Info

Romkema online administratie is een online administratiekantoor die boekhouden eenvoudig, overzichtelijk en digitaal maakt.

Geschiedenis

Online administratie kantoor

Frans Romkema is de drijvende kracht achter Romkema online administratie. Vanaf de start heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in online boekhouden. Wij hebben ruime ervaring met de meest voorkomende boekhoudsoftware en het doen van fiscale aangiften. Modern, praktisch en efficiënt zijn zaken welke ons zeer aanspreken.
Romkema online administratie is gestaag doorgegroeid naar een team van 4 deskundige en efficiënt werkende medewerkers (Alle met een MBA diploma) Het bedrijf groeit nog steeds en is Reeleezee gecertificeerd.

Online administratie sinds 1 januari 2004

Wij zijn het eerste online administratiekantoor van Friesland, op 1 januari 2004 zijn we van start gegaan met ons kantoor, dit jaar bestaan we dus 10 jaar. Persoonlijke aandacht, betaalbaarheid en een praktische benadering, dat zijn de kenmerken van ons bedrijf. Menig starter en ondernemer heeft sindsdien de weg naar ons bedrijf gevonden.

Adres: Lijnbaan 39, 8531 JM Lemmer
Telefoonnummer: 0514-560729
Stad: Lemmer
Route: Lijnbaan 39
Postcode: 8531 JM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:15

Recensies
Sinds begin 2019 zelfstandig ondernemer geworden. Altijd in loondienst geweest, dus de boekhouding behorende bij een eigen bedrijf was geheel nieuw voor mij. Dankzij de prima begeleiding van Romkema online administratie verloopt het boekhouden prima. Mede hierdoor een prima start kunnen maken. Dank hiervoor. Mijn tip aan alle startende ondernemers is om de administratie via jullie kantoor te regelen.
Op advies van een vriend heb ik een paar maanden geleden bij Frans Romkema aangeklopt. Ik wilde meer en beter zicht hebben op hoe mijn bedrijf er financieel voor stond. Binnen 2 weken had ik mijn complete administratie online op orde ook m.b.v. de uitstekende en intuïtieve software van Reeleezee waar Frans veel van af weet en had ik een goed beeld van de situatie. Frans is vriendelijk, denkt met je mee, is goed bereikbaar bij vragen en - wat ik heel belangrijk vind - geeft pro-actief adviezen en tips.
Wij zijn al jaren klant van Romkema sinds de tijd dat online boekhouden nog in opkomst was. Wanneer we vragen hebben dan worden deze direct beantwoord en voor overleg kan ook altijd ruimte worden gemaakt. Onze aangiftes e.d. worden netjes op tijd en correct gedaan. Kortom; erg tevreden!
Ben nu 12 jaar bij dit administratiekantoor. Altijd tevreden. Ze hebben alles altijd op orde, werken snel en als je hulp nodig hebt of je begrijpt iets niet dan nemen ze de tijd voor je. Ze zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd. Maken altijd even een praatje als je de boekwerken komt ophalen. Deze week een spoedje bij hun neergelegd met de nadruk dat het snel moest. Ze beginnen meteen met de klus en onderhouden nauw contact. De klus is nu al geklaard. Vandaar deze review. Top!
Romkema online administratie werkt super online en voor persoonlijke hulp een 10. Zelfs nu in tijden van virus ook continue bereikbaar. Kortom de boekhouding volledig op orde. Een aanrader.
Deze boekhouder heeft een gebrek aan kennis of fantasie. Hierdoor als ondernemer flink benadeeld door dit kantoor. Nadat ik een fiscalist had om te kijken wat er mogelijk was, bleek dat ik door het niet correct handelen ruim €10.000 ben misgelopen... Helaas kun je de boekhouder niet aansprakelijk stellen bij dit soort zaken...
Een fijn bedrijf. Betrokken, meedenkend en goede ondersteuning.
Perfekte service zeker voor zzpers betrokken en persoonlijk
Een boekhouder zoals een boekhouder die 't te zijn, secuur met de modernste middelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid