facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romex B.V.

Romex B.V.

Info

Romex BV is opgericht in 1969 en is een van de oudste en meest bekende toeleveranciers voor de elektronica assemblage- en test-industrie binnen de Benelux

Geschiedenis

Romex B.V. is een gespecialiseerde distributeur van test- en meetapparatuur voor elektronica industrie, soldeer en reparatie hulpmiddelen, ESD en Cleanroom materialen en kleding van internationale topmerken als Weller, Bata, Everett Charles Technology (ECT), Henkel, Loctite, Multicore, Virginia Panel Corporation (VPC), Excelite, vapextech, 6TL Engineering (6TL), Warmbier, Dino-Lite en andere. Met ons zorgvuldig samengestelde pakket bieden wij een one-stop shopping concept voor de elektronica industrie.

Wij verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door tijdens het volledige traject ondersteuning en support te bieden vanaf de aanvraag tot de levering en installatie en een goede nazorg tijdens en na de garantietermijn.

Vele grote bedrijven in de Benelux zijn bekent met de toegevoegde waarde en kennis van Romex B.V. de leveranciers waarmee wij samenwerken zijn met zorg gekozen en zijn vaak al tientallen jaren onze partner. Deze leveranciers ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. Door de unieke eigenschappen van deze verschillende producten samen te voegen en te combineren met de kennis en ervaring van deze leveranciers en onze technisch geschoolde medewerkers, bieden wij onze klanten een groot voordeel bij het adviseren en ondersteunen van de juiste oplossing voor uw probleem. Hiermee heeft u als klant direct toegang tot de bron van de producten en diensten die Romex levert. Romex B.V. biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor ondersteuning, support en service op het hoogste niveau.



"Romex BV uit Rhenen is leverancier van ESD, Cleanroom, soldeer en test gerelateerde producten die gebruikt worden bij de fabrikage, assemblage, testen en reparatie van elektronica."
Adres: Autoweg 26, 3911TK Rhenen
Telefoonnummer: 310317398787
Stad: Rhenen
Route: Autoweg 26
Postcode: 3911TK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Romex shop, Romex ESD schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
QPaints QPaints 407 meter Goede service en top kwaliteit verf!
Bakkergas Bakkergas 646 meter 3 maanden terug onderdelen laten bestellen. Tussendoor nog keer contact gehad omdat w...
Recensies
Wij wilde nieuwe soldeerapparatuur aanschaffen waarbij we wel wat advies konden gebruiken wat nou de beste oplossing is voor onze situatie. We hebben contact opgenomen met Romex en zijn zeer deskundig door hen geadviseerd. Wij zijn erg blij met de nieuwe Weller soldeerstations en de diverse accessoires! Het werken met de Weller apparatuur is echt een verademing in vergelijk met de apparatuur die we voorheen gebruikten. Top service, bedankt Romex!
Romex BV heeft ons prima geadviseerd en geholpen bij het configureren van ons Functionele testsystemen. Door de ruime ervaring van de technisch verkoopadviseur werden wij op vele punten vakkundig geadviseerd, zoals de belangrijkheid van een goede en betrouwbare interface, de unieke YAV boards welke geen bedrading benodigen, de veelzijdige modules van 6TL waarmee wij in een heel korte tijd in staat waren een compleet schaalbaar systeem te bouwen. Daarnaast adviseerde men ons ook bij de juiste keuze van de testadaptoren en adviseerde Romex ons tevens het product in de toekomst anders te ontwerpen waardoor de testbaarheid zo hoog mogelijk wordt en de daarmee gepaard gaande kosten zo laag mogelijk. Wij zijn heel tevreden met de verkregen service en informatie en hebben een grote sprong voorwaarts gemaakt in kwaliteit dankzij Romex BV.
Beste Mark van Son bedankt voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid