facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rombout Kappers Zevenhuizen

Rombout Kappers Zevenhuizen

Geschiedenis

De huidige Rombout Kappers formule is voortgekomen uit de Coiffure Wout Rombout kapsalons.
De grondlegger Wout Rombout startte halverwege de jaren 50 zijn kappersbedrijf, samen met een compagnon. Begin jaren 60 ging hij met een eigen onderneming verder in de plaatsen Lekkerkerk en Krimpen aan de IJssel.
Uitbreiding in de omgeving volgde en met passie voor vakmanschap en toewijding werkte het familiair ingestelde bedrijf verder aan haar toekomst.

Onder de bezielende leiding van Wout Rombout groeide het bedrijf uit naar een structuur van vennootschappen onder firma met meerdere kapsalons in de regio's Midden- en West-Holland.

De huidige dagelijkse leiding van het exploitatiebedrijf is in handen van Chris de Groot en René Rombout. De vennoten en franchisers zijn zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en structuur in het eigen filiaal.


Missie

De missie van het gehele bedrijf Rombout Kappers is in het kort samen te vatten:

•Het uitoefenen van het kappersvak op eigentijdse, trendy wijze waar plaats is voor eigen passie en oog voor de collectieve belangen van het bedrijf.
•Het ontwikkelen van talent binnen het bedrijf, het begeleiden van zowel leidinggevenden, bestaande medewerkers en nieuwkomers, die open staan voor groei, zowel persoonlijk als groei van hun team.
•Het uitvoeren van het kappersvak op een wijze, waarin de passie voor het ambacht door de consument erkend word.


De missie op de werkvloer van de kapsalons is:

•Eigentijdse en eigenzinnige medewerkers geven de consument, zowel jong als oud, value voor money.
•Voor een te rechtvaardigen prijs kappersdiensten aan de consument aanbieden, voor iedere generatie consument. Het in deze tijd populaire budgetknippen tref je in onze structuur niet aan, wij gaan voor de kwaliteit en aandacht.
•Kwaliteit en klanttevredenheid, advies en toegevoegde waarde.


Ontwikkeling

Kenmerkend voor het huidige Rombout Kappers is ontwikkeling. We zijn continu op zoek naar innovaties of verbeterpunten voor onze salons. We kijken steeds naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe vestigingen. De huidige structuur bij Rombout Kappers bestaat uit een eigen inkoop- en reclamecommissie en een creatieve commissie. Leden van deze commissies zijn de huidige vennoten en franchisers. De directie blijft verantwoordelijk voor het beleid, de uitvoering en de controle.

Rombout Kappers is een organisatie die wil staan voor een duurzame relatie met haar consument. Onze visie en missie wordt uitgedragen door gepassioneerde medewerkers, die in teams samenwerken aan een mooie toekomst.


Mede-vennoot of franchiser, iets voor u?

Heeft u de ambitie om als kapper/ondernemer als mede-vennoot of franchiser deel uit te gaan maken van onze organisatie? In dat geval is een afspraak voor een persoonlijk gesprek zo geregeld. Voor meer informatie kunt u mailen naar: [email protected]

Adres: Dorpsstraat 140 A, 2761 AH Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0180 63 35 19
Stad: Zevenhuizen
Route: Dorpsstraat 140 A
Postcode: 2761 AH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 13:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 14:00

Recensies
Prima kapster, komt redelijk vakkundig over en weet passend advies te geven. Een knipbeurt is wel erg prijzig vergeleken met andere kapsters. Desondanks, je haar wordt niet eens droog gemaakt na de knipbeurt, hiervoor moet je apart betalen. Dit is mij niet eerder overkomen bij een kapperszaak. Wel jammer.
Fijne eerlijke kapper, denkt met je mee en altijd gezellig
Een begrip in Zevenhuizen en een aanwinst voor de regio... als volgt: 1. Zevenhuizen 2. Zuidplas 3. Zuid Holland 4. Nederland 5. Benelux 6. Europa 7. The World 8. To the Moon and Back 9. Beyond the stars Monique en haar zijn gewoon de beste....
Omdat het zó druk was na de lockdown,mocht ik op zondagmiddag álle achterstallig onderhoud laten wegwerken. Grote en superschone zaak!
Mijn favoriete kapster! Voel me hier altijd welkom en er wordt fantastisch naar mijn wensen geluisterd!
Fijne kapper zeker de krullen techniek is echte aanrader!
Je wordt er goed geknipt, leuke gezellige kapsters.
Goede kapsalon en vriendelijk personeel!
Fijne kapsalon, uitstekende medewerkers, uitstekende kwaliteit!
Klein Gezellige dorp straat van alle gemakken voor zien .
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rombout Kappers Zevenhuizen.

Zevenhuizen kapsalon

openingstijden, locatie, vervoer. Dorpsstraat 140 A zevenhuizen winkel in schoonheidsbenodigdheden kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rombout Kappers Zevenhuizen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rombout Kappers Zevenhuizen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rombout Kappers Zevenhuizen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Original Perfect Hair, hairextensionsalon opleidingen en web-store Original Perfect Hair, hairextensionsalon op... 217 meter Altijd gezellig hier een bezoek, mijn behandeling duurt lang dus wordt altijd verwend...
Kapsalon La Sorella Kapsalon La Sorella 279 meter Ik ben geholpen door pamela en ben zeer tevreden over hoe zij mijn haar heeft geknipt...
Kapsalon Patries Kapsalon Patries 338 meter Zó makkelijk om ff voor of na werktijd naar binnen te lopen voor een fantastisch kaps...
Kapsalon de Schuur Kapsalon de Schuur 373 meter Je wordt hier super en persoonlijk geknipt.
Kapsalon Studio 7 Kapsalon Studio 7 172 km Een goede kapsalon met prima service. Afspraak maken noodzakelijk. Kom hier al jaren ...
Jennie's Kapsalon Jennie's Kapsalon 173 km Leuke kapsalon aan huis, heel aardige, nuchtere en bedreven kapster.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid