facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romantische Rijksmonumenten

Romantische Rijksmonumenten

Info

Romantische Rijksmonumenten: uniek in Nederland: vier prachtige historische Rijksmonumenten, verbouwd tot uiterst luxe en sfeervolle groepsaccommodaties voor 18-30 personen met eigen zwembad en wellnessfaciliteiten, midden in de natuur, met veel privacy.

Adres:
Stad: Wedde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villapark Weddermeer Villapark Weddermeer 4 km Heerlijk park, alleen het huis was wat gedateerd. Het sanitair/tegels vond ik smoezel...
Recensies
De Hefswal is een fantastisch huis in Uithuizermeeden om met familie of kennissen een paar dagen samen door te brengen. De slaapkamers zijn royaal en mooi gemeubileerd. Iedere slaapkamer is voorzien van een eigen moderne badkamer. De keuken, samen met de bijkeuken bevat alle apparaten die jij je maar kunt wensen. Hier en daar zijn wel wat gebruiksaanwijzingen nodig. Die werden ons dan ook verstrekt door een vriendelijke hostess. Het royale zwembad, de sauna en de whirlpool zijn echte pluspunten in deze verbouwde boerderij. Ook de speelzaal geeft mogelijkheden voor activiteiten met kinderen - voor elke leeftijd - bij slecht weer. Dat gasten zuinig moeten zijn op huis en meubilair spreekt voor zich en was ons ook tevoren gemeld. Maar in het huis zelf vonden wij overal waarschuwingen en dreigementen van hoge boeten en uitzetting die ons erg stoorden. Muziek zelfs in het huis moet toegestaan worden. Je wilt toch van zo'n verblijf een feestje maken. Maar nogmaals wij hebben een fantastisch weekeind gehad. Als alle waarschuwingen en dreigementen achterwegen waren gebleven hadden wij 5 sterren gegeven.
Prachtig monumentaal huis om met vrienden enkele dagen door te brengen. De ruime slaapkamers met eigen badkamer zijn top. Verder mooie grote tuin. En ook als het weer niet goed is, zijn er genoeg faciliteiten zwembad, jacuzzi, groot speelveld om je te vermaken.
Geweldig genoten in dit prachtige monument in Ter Wupping! Van alle gemakken voorzien, met prachtige grote ruimtes die opmerkelijk koel bleven in deze heetste week van 2022. De wellness, het zwembad en de spellen in de schuur hebben we intensief gebruikt. Iedere dag hebben we genoten van hertjes, hazen en eekhoorns in de prachtige natuur rondom het terrein. Vanuit de locatie zijn er prachtige wandel- en fietsroutes. Toch waren winkels en andere faciliteiten op korte afstand. Een week was te kort!
Tijdens ons verblijf is er schade ontstaan aan een grote ruit in de monumentale villa in Onstwedde. Na melding hiervan zijn er twee deskundigen geweest die de ochtend van ons vertrek de schade hebben beoordeeld. Zij vonden beiden dat de constructie van de ruit niet volgens de normale bouwkundige richtlijnen was. Een eventueel veel eerdere lichte schade, net als een sterretje in een autoruit, kan door het sluiten van de grote luiken of zelfs door het sluiten van de voordeur tot versplintering van de ruit leiden, volgens de glasspecialisten. Heel aannemelijk, want wij zijn in onze vakantieweek geen één keer in de buurt van die ruit geweest. Echter mw. Oudemans blijft bij haar standpunt: jullie waren daar, dus jullie moeten de schade betalen. Zij weigert de 750 euro borg terug te betalen. De e-mails van de eigenaresse waren zeer onaangenaam en denigrerend. Aan deze vakantieweek waarin wij ons 40 jarig huwelijksfeest hebben gevierd met ons gezin, houden we een hele nare bijsmaak over. --
Mooie, zeer ruime accommodatie. Complete keuken. Opgemaakte bedden is heel fijn en eigen badkamer bij iedere slaapkamer ook. Zeer mooie ligging. WIFI is matig. Vervelend dat er geen ramen open kunnen in de meeste slaapkamers. Blazende verwarming is niet prettig. Vriendelijke gastvrouw.
Een fantastische plek om samen te zijn met familie. De kinderen hebben we niet gezien, die waren veel te druk met zwemmen en spelen in de schuur. Alles was aanwezig en de host was allervriendelijkst. Wij hebben genoten!
Hele slechte ervaring. Mijn advies: boek hier niets! Heel onvriendelijk en slecht behandeld. Vorig jaar mochten we vanwege corona niet komen en moesten we 300 !! euro betalen om te verplaatsen. Dit jaar niet kunnen komen door 5 coronabesmettingen en het kon niet verplaatst worden, want ‘daar konden ze niet aan beginnen’. Geen oplossing werd aangeboden, helemaal niks. De manier waarop we behandeld zijn is echt schandalig, klantonvriendelijk en de mails die we ontvingen, daar lusten de honden geen brood van. Wij boeken voortaan bij een organisatie die vriendelijk is voor haar gasten, ook bij ‘problemen’.
Wat een fantastisch verblijf hebben wij gehad in Landhuis Hefswal van Romantische Rijksmonumenten. Het was een geslaagd familieweekend. Margret en familie Oudemans, bedankt!
Top-verblijf, netjes en compleet. Duidelijke instructies en spelregels waardoor ons verblijf op Erve Oostwold een heerlijke ervaring was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid