facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romana Boutique

Romana Boutique

Info

Onze fashion items komen uit Amsterdam, Parijs, milaan, Australie
Volg ons op:
Snapchat: Romana Boutique
instagram: Romana_boutique

Adres: Hof van Holland 59, 3332 EH Zwijndrecht (Nederland)
Stad: Zwijndrecht
Route: Hof van Holland 59
Postcode: 3332 EH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sisters Sisters 16 km Super gezellig, goed geholpen en zeker de moeite waard om er heen te gaan
Recensies
Wat een fijne mensen daar. Verschillende keren online gewinkeld en super tevreden met alles. Bij de laatste online aankoop was de maat helaas te ruim, dus teruggestuurd. Nu bleek de retour nooit aangekomen bij hun. Helaas was ik ook nog mijn trac en trace briefje kwijt. Met de klantenservice gebelt en hoefde alleen de verzendkosten te betalen. Wat een Service een dikke pluim voor dit bedrijf.
Na een paar keer online bij hun besteld te hebben, waar ik altijd al over tevreden was. Nu eindelijk een keer naar hun winkel kunnen gaan omdat ik van ver moet komen. Wat een leuke kleding en vriendelijk personeel. Denken met je mee en geven ook eerlijk hun mening...zeker een aanrader!!
super leuke winkel met betaalbare mooie kleding en accessoires. Goede service en snelle online levering als je iets wilt weten word je netjes te woord gestaan door het personeel deze winkel en webshop zijn echt een aanrader
Wel leuke hippe kleding, maar prijs kwaliteit verhouding valt soms wat tegen. Medewerkers ene keer aardiger dan andere keer.
Leuke winkel met kleding voor de grotere maat.. Leuk en heel vriendelijk personeel.
Bestel hier niks! Het is een lugubere zaak! zijn oplichters! 2 paar schoenen besteld, nooit ontvangen. Post Nl is een intern onderzoek gestart en geeft aan dat het pakket inderdaad nooit op mijn adres is aangekomen. Geven aan dat het pakket onverzekerd is verzonden door de boutique en Romana boutique verantwoordelijk is om of het product alsnog te leveren of mij mijn geld terug te geven. Het desbetreffende bedrijf wou eerst alleen maar contact over whatsapp. Maar echter toen het hun te heet onder de voeten werd kon er niet zwart op wit meer geappt worden en wilden ze mij alleen nog maar bellen. Het was een van de meest ongemanierde telefoongesprekken wat ik ooit heb gevoerd. Ze schreeuwen, geven jou het woord niet en praten contant door je heen. Ze Willen geen geld terug geven en gaan de schoenen ook zeker niet opnieuw opsturen. Tijdens het telefoon gesprek hebben ze mij meerdere keren bedreigt. Ook worden post nl en ik voor leugenaar. Bestel hier niks! Hier lusten de honden geen brood van!
Mijn vriend had een tas voor mij besteld via de webshop van Romana Boutique. In verband met onderstaande niet al te positieve recensies was ik een beetje ongerust. Maar ik kan onderstaande reacties niet beamen. De tas is zaterdag besteld en heb ik vandaag woensdag ontvangen. Allemaal prima gegaan!
Mooie winkel, altijd wel iets wat je ergens anders niet vind, hele fijne medewerkers die de tijd voor je nemen om je te helpen.
Dat verdient een ster!!!! Normaal mag je omruilen als iets niet past, nee nu niet, verkoopster had de aangekochte artikelen bekeken, en buiten mijn hand bereik neergelegd. Had geen zin om dwars over de toonbank te dweilen, Dan maar de winkel verlaten zonder de spullen die ik al betaald had. Geen zin om ruzie te gaan maken met oplichters. Verkoop het nog maar een keer. Anders had ik het weggegeven aan de kledingbank, maar jullie zullen het harder nodig hebben.
2 truitjes besteld via de webshop, retour gestuurd, erg lang moeten wachten op mijn geld, wel vier, vijf keer moeten bellen voordat ik het bedrag terug kreeg. De "baas" was niet bereikbaar, op vakantie of had geen internet, allerlei rare smoesjes. Uiteindelijk ook nog te weinig terug gestort gekregen want de verzendkosten houden ze kennelijk in. Ik had al retourkosten betaald, en ook nog eens strafport omdat er niet gefrankeerd was bij verzending. Al met al dik 17 euro verder en ben er niets mee opgeschoten. Ik bestel hier nooit meer...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Romana Boutique met het openbaar vervoer


Rotterdam, Eendrachtsplein 130 meter
23
7
Rotterdam, Eendrachtsplein 140 meter
4
Rotterdam, Eendrachtsplein 140 meter
23
7
Rotterdam, Westblaak 150 meter
32
Rotterdam, Eendrachtsplein 160 meter
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid