facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roma ijssalon

Roma ijssalon

Geschiedenis

IJssalon

Adres: Laurastraat 2, 6471JL Eygelshoven
Telefoonnummer: 045-3030099
Stad: Eygelshoven
Route: Laurastraat 2
Postcode: 6471JL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
Zeer slechte ijssalon met heel slecht personeel op 1 jongen na. Het ijs is ook niet te vreten ik kan net zo goed naar de jumbo gaan en waterijs kopen, zelfs dat heeft nog meer smaak. De eigenaar moet zich diep schamen want vriendelijkheid is veel te moeilijk voor hem. Kortom ga hier nooit ijs eten!!!!
Belachelijke ijssalon. De eigenaar van dit bedrijf snap het echt niet. Extra bestellingen op je bon die je niet hebt gehad. Broodjes zijn vaak om wat voor reden dan ook niet te krijgen. Vandaag het toppunt bestel je een broodje filet american waarna je een medewerker naar de Jumbo ziet lopen en terug komt met filet american. Vraag je je toch als klant af of de broodjes van dezelfde winkel komen of wellicht toch van de Aldi. Nog meer winst...voor mij echt de laatste keer.
Onbeschoft en zeer kkantontvriendelijk. Eerst krijg je bedorven drinken en daarna word je eten gwn niet gemaakt terwijl ze nog vragen welke saus er bij de tostie moet. Een excuses ho maar!!!!!! En de chef zou zich niet de moeite nemen en informeren wat er loos is. Tereijl die personeel in dienst heeft wat nog achterlijker dan het achterste vN een varken zijn. Een aanrader.... NO WAY! !! Denk dat Rob Geus maar erns moet gaan kijken
Zeer onvriendelijk en onprofessionele service!! Heel jong en onervaren personeel met géén fatsoen tegenover de klant. Bij de vraag of er gepind kan worden wordt er bot nee gezegd, zonder verdere toelichting waar dan eventueel wel te pinnen. Eenmaal betaald toen liep het meisje gewoon weg zonder een bedankje / fijne dag... leer je personeel op zijn minst wat fatsoen aan!!
Als je geen verstand hebt van horeca , moet je zeer zeker géén horeca gelegenheid openen. Slecht en onvriendelijk personeel,vieze tafeltjes,geen knowhow van het “ serveren “,verkeerde muziek keuze en te hard ......etc. Wens de eigenaar heel veel succes,op deze manier zal het heel zwaar worden het einde van het jaar te halen.
Vandaag gaan lunchen met een vriendin en haar dochter bij Roma. Heerlijk gegeten,2 X broodje Taco en 1 X gebakken eieren met champignons op brood,en een latte macchiato erna. Heerlijk eten en vriendelijk personeel.
Heerlijk. Lekker eten en drinken. Vriendelijke bediening. Faire prijs. Leuke kaart. En die mensen van die onbeschofte reviews hebben waarschijnlijk zelf een sociaal interactie probleem. Unfaire beoordeling.
Beste ijssalon van Limburg! Kom helemaal uit den helder hierzo me ijsjes eten. Voor de winter raad ik je de kipsate schotel aan
Goed verzorgde brasserie, lekkere broodjes en drankjes. Vriendelijke bediening ..in de zomer heeeerlijk ijs!
Ijs was goed en lekker ijscoups mogen wel wat groter zijn bediening is okey
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid