facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rollerdisco + workshop

Rollerdisco + workshop
"De rolschaatsbaan van Roller Planet is helemaal done and ready voor jouw rolschaatsskills. Met de stoere graffitiwand en blacklights kom je helemaal in de mood voor Roller Disco. Stap in de vibe van de eighties om helemaal los te gaan in de rink!Entree is inclusief huur van skates. Je eigen skates meenemen mag natuurlijk ook. Let op: hardrijden of racen is verboden en grooven is verplicht.Roller Planet is te leuk vinden wij zelf in ieder geval voor een bachelor party, verjaardag of ladies night. Of daag je collega’s uit voor een dance battle!Tijdens de openingstijden van Jimmy's Speelparadijs is Roller Planet hier een onderdeel van. Daarbuiten is Roller Planet een op zichzelf staand onderdeel met eigen toegang en tarief."
Adres: Club Lite Van Galenstraat 24 , Amsterdam 1051 KM, NL
Telefoonnummer: 06 25456518
Stad: Amsterdam
Route: Club Lite
Huisnummer: Van Galenstraat 24
Postcode: 1051 KM


Openingstijden

Zondag: 18:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: rollerdisco utrecht, rolschaatsbaan brabant, rollerdisco haarlem, rollerdisco rotterdam, rollerdisco amsterdam, disco rolschaatsen amersfoort, disco rolschaatsen eindhoven, rollerdisco 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Helaas een teleurstellende ervaring gehad bij Roller Planet Amsterdam. Er stond geen muziek aan, zelfs het grootlicht stond nog aan. Na een melding erover te geven werd er niks gedaan... De schoenen daar zijn ook allemaal kapot aan het gaan en na 10 min. krijg je last van je voeten. In het algemeen is het pand niet aan de schone kant en was het personeel onbeleefd. Uiteindelijk geld terug gevraagd waarin eerst geen probleem word gezegd en daarna er een discussie komt met de manager van waarom het niet kan. Uiteindelijk de hand kunnen schudden nadat er gezegd werd dat 50% wordt overgemaakt, en zie ik vandaag dat er minder dan 50% is overgemaakt. Dat geld mogen ze gewoon houden want ze hebben dat blijkbaar flink nodig.
Online betaalde iDeal reservering kan alleen geannuleerd en gestorneerd worden als we alsnog helemaal naar locatie komen reizen. Je hebt toch een reservering- en bankrekeningnummer. Het personeel is zo bot en onbeleefd dat we niet eens meer willen komen. Weggegooid geld.
Leuke ervaring, maar je bent er wel snel klaar mee dus prijs ligt wat hoog voor de ruimte die ze bieden. Ook zijn er niet veel grote maten rollerskates aanwezig
We zijn langs geweest op een maandag om 13.00 bij roller planet. Er was 1 iemand aanwezig en er werd ons niet verteld wat we moesten doen. De muziek stond uit en we moesten zelf uitzoeken hoe we de baan opkwamen. Toen we binnen kwamen om 13.00 wouden we wat eten. Er werd aangegeven dat de keuken nog niet klaar was en we pas over een uur wat te eten konden krijgen. Ook al is het een Maandag je mag je toch wel welkom voelen..? Kortom een slechte ervaring en zeker niet voor herhaling vatbaar!
Leuk om eens met de kids te skaten indoor. Leuke vloer, niet heel groot. Maar wel een beetje een bende. Veel mensen ruimen de skates niet op en de wc waren eigenlijk onbegaanbaar. Leuke muziek en de medewerker wilde zelfs nog wat anders voor ons aanzetten. We hebben ruim 1,5 uur ons vermaakt.
Ben met 8 vriendinnen geweest studentenleeftijd en het was ontzettend leuk! We zijn er 3 uur geweest, en hebben ons enorm vermaakt. Enige wat jammer was, was dat de baan niet ovaal was. Voor €10 echt een prima ervaring.
leuke speelplek voor de kids, genoeg variatie voor de kleine en grote kinderen
ik vond het zelf echt een hele leuke ervaring om hier te disco rolschaatsen het beste feestje ooit willemijn 13 jaar
Geweldig vriendelijk personeel Veel te doen voor groot en klein..dus Top
Leuk maar een korte baan 2 u bochten. Bij begin werdt er gezegd dat het kan zijn dat er te weinig schoenen zijn omdat er veel volwassenen waren. Maar daar heb ik niks van gemerkt. Alles was gezellig maar na 5 rondjes was ik wel uitgekeken. Ondanks dat ik er 2 uurtjes was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid