facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roland Willemse

Roland Willemse

Info

Klikgebitten - Volledige prothese - Implantologie - Frame prothese - Partiële prothese (plaatje) - Reparatie - Mondverzorging - Rebasing (nieuwe pasvorm)

Adres: ’t Plateau 38, 3202 GM Spijkenisse
Telefoonnummer: (0181) 69 96 72
Stad: Spijkenisse
Route: ’t Plateau 38
Postcode: 3202 GM



op zoek naar gerelateerd: Bouman Tandtechniek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ruwaard van Putten Ziekenhuis Ruwaard van Putten Ziekenhuis 2 km Goed geen mondwater maar wel zeer fanatiek op de looprichting volig de peilen, ja ja.
Recensies
Door omstandigheden waren wij iets later, eigenaar belde ons erg boos op om ons erop te attenderen dat wij wel 10 minuten te laat waren. Wij probeerde uit te leggen waarom, eigenaar bleef boos, en wilde ons niet meer helpen. Erg onbeschoft persoon. Geen aanrader. Dus hebben we maar een ander bedrijf gebeld waar ze ons wel met respect wilde helpen.
Roland levert erg goede service en perfect werk! Ik ben erg blij met mijn gebit, een dikke 10!
Weet niet waar die personen hierboven het over hebben volgens mij zaten ze in een andere praktijk top service top begeleiding top persoon en boven alles hij zorgt voor echte specialisatie zit perfect in één keer een niks is te gek bij Roland Willemse een ECHTE AANRADER IN GEHEEL RIJNMOND!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid