facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rokerij Hoeks & Heerlijk

Rokerij Hoeks & Heerlijk

Info

Hoeks & Heerlijk rookt iedere zaterdag verse vis, zoals paling, makreel, forel, zalm en beekridder. Bestellingen kan je telefonisch doorgeven: 06-51264198.

Geschiedenis

Rokerij Hoeks & Heerlijk is een ambachtelijke visrokerij opgericht door Johan Leerdam uit Hoek van Holland. Het roken is ontstaan uit een hobby en is gegroeid tot een passie. Het roken wordt nog op de ambachtelijke manier uitgevoerd. Dat wil zeggen: het pekelen van de vis, het langzaam drogen en het roken met beuken- of eikenhout. Dit alles neemt tijd in beslag, maar draagt uiteindelijk bij tot een product waar iedereen zijn vingers bij op eet.

Rokerij Hoeks & Heerlijk verkoopt ambachtelijke, vers gerookte vis aan particulieren en bedrijven. Iedere zaterdag sta ik aan de Nieuwlandsedijk 31 in ’s-Gravenzande en rook ik allerlei soorten vis, zoals paling, zalm, forel, makreel en kabeljauw. Bestel de vis van te voren, zodat je gegarandeerd vis hebt of kom even langs. De warm gerookte vis kan direct worden gegeten.

Naast de verkoop aan particulieren leveren wij de vers gerookte vis aan bedrijven, zoals restaurants en viswinkels. Rokerij Hoeks & Heerlijk is ook aanwezig op evenementen om vis te roken en te verkopen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onze taak

Heerlijke vis roken!

Producten

Gerookte paling, makreel, forel, zalm, beekridder, poon, schar. Op aanvraag zijn ook andere soorten vis verkrijgbaar.



"Rokerij Hoeks & Heerlijk is een ambachtelijke visrokerij, opgericht door Johan Leerdam. Iedere week wordt er paling, makreel, zalm en nog veel meer lekkers uit de zee ambachtelijk gerookt. Daarnaast is er ook verse vis verkrijgbaar, zoals sliptong, tonijn, oesters en garnalen. De rokerij bevindt zich aan de Nieuwlandsedijk, de toegangsweg naar Slag Vlugtenburg. Iedere donderdag en vrijdag geopend van 13 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 15.30 uur."
Adres: Nieuwlandsedijk 31, 2691 KV 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0651264198
ln.kjilreehneskeoh@ofni
Stad: 's-Gravenzande
Route: Nieuwlandsedijk 31
Postcode: 2691 KV



op zoek naar gerelateerd: hoeks en heerlijk, ambachtelijke visrokerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paviljoen De Oase Paviljoen De Oase 266 meter We hebben deelgenomen aan het wild buffet. Heerlijk, gevarieerd gegeten. Een aanrader
Wijndieet Wijndieet 2 km Alledaagse spreuken en gedachten van de mens met een vleugje sarcasme over wijnen. Vo...
Esso de Rotonde Esso de Rotonde 3 km Wat een rare prijzen. Doordeweeks het duurste tankstation uit de regio. Ik zie er zel...
Dreams of Magnolia Dreams of Magnolia 3 km 2,5 week via de site van Hidde de Brabander het een en ander besteld en betaald en on...
Westland Party Service Westland Party Service 3 km geweldig lekker eten van goeie kwaliteit en de service is top. Zeker een aanrader.
Partycentrum Open Huis Partycentrum Open Huis 3 km Mooi uitzicht als je de berg op loopt!
Recensies
Ik heb bij Johan nog nooit zo'n lekkere verse gerookte vis gegeten. Ik had paling, makreel en rode poon. Niet te versmaden. Zeker de rode poon was te gek.
Zelfs demonstratie gekregen hoe een makreel graatvrij te serveren. Chapeau.Bovendien werd een overheerlijk stuk zalm aangeboden.
Ik ben er gewoon heel erg blij mee dat ik er woon wind zand strand visje op z,n tijd . prachtige natuur omgeving dus ben een rijk mens .
Nog nooit zulke heerlijke zalm gegeten. Vers gesneden waar je bij staat. Het langer wachten meer dan waard net als het ritje vanuit Rotterdam.
Wat een prettige ontdekking. Hier rookt men zelf alle aangeboden vissoorten. Een uit de hand gelopen hobby zeggen ze. Dus kom niet voor een bakje kibbeling of een zoute haring. Alleen gerookte waren dus. Verwacht niet de rooksmaak van de visboer die je gewend bent, die naar mijn smaak vaak erg neutraal is. Hier koop je vis met een mooie diepe rooksmaak zonder dat het de smaak van de vis overheerst. Vlotte en vriendelijke bediening. Ik kom hier graag terug.
Heerlijke vis gehaald vanmiddag lekker op toast met een wit wijntje erbij dat is gewoon genieten
Elke week als we op het recreatieoord zitten, halen we hier vers gerookte paling en zalm. Heerlijk De andere vis soorten ook altijd heerlijk en vers. Kortom super.
Voor de beste gerookte vis
Heerlijke vis gerechten Een echte aanrader, van lekker belegd broodje tot en met luxe visschaal! Kom er graag, zeker 5 waardige sterren waard.
Oei, zo lekker kan vers gerookte vis smaken. Werkelijk onweerstaanbaar. Ambacht, passie en liefde voor het vak. Dat proef je. Dank je wel voor al dit lekkers.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rokerij Hoeks & Heerlijk met het openbaar vervoer


's-Gravenzande, Maasdijk 460 meter
31

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid