facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rojo Sound & Light

Rojo Sound & Light

Info

Rojo Sound & Light , drive in shows , licht projectie en geluidsverzorging

Geschiedenis

Videoclip Drive in Show voor bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, licht en geluid verhuur, drive-in shows, presentaties en meetings, verzorging van totaal concepten voor de evenementen branche.
Wij werken voor vele bekende boekingsbureaus



"De Drive-in Show van Nederland en nummer 1 volgens Trustoo! Elk feest van bruiloft tot verjaardag en natuurlijk Karaoke Shows met zanger , presentator kunnen wij verzorgen tot in de puntjes met de beste DJ's.Marktleider in Video Drive In Shows met een eigen collectie van ruim 17000 video clips, ook voor je bruiloft en Verjaardag of bedrijfsfeest zijn wij de aangewezen partner, informeer via onze site naar de mogelijkheden"
Adres: De Corantijn 27D, 1689AN Zwaag
Telefoonnummer: +31 229850615
Stad: Zwaag
Route: De Corantijn 27D
Postcode: 1689AN


Recensies
Op 20-4-2023 een geweldig bruiloftsfeest gehad met muziek van Rob, hij voelde precies goed aan welke nummers geschikt waren op het juiste moment. Tijdens het kennismakingsgesprek wisten we binnen 5 minuten dat we hem zouden kiezen voor ons feest. Top gedaan!
Ik ken Rob persoonlijk het is een aardige man met een hart van goud en doet zijn werk altijd goed. Met Rob heb je de beste feestjes! Huur hem in zou ik zeggen want je krijgt er geen spijt van! :
Ik heb met Rob vaak samengewerkt, hij is professioneel, aardig en verstaat zijn vak. En hij heeft ook op mijn bruiloft gedraaid en zorgde hierdoor voor een onvergetelijke avond en voor een heerlijk feestje!
Geweldig feestje gehad met dank aan DJ Rob. Heerlijke jaren 80 muziek met beeld!!!
Rob heeft ons altijd erg goed geholpen om er met het huttenbouwdorp een groot feest van te maken.
Je bent een topper, veel van alle gezellige feesten heb ik meegemaakt. Ga vooral zo door Rob.
Zeer goede ervaringen met Rob, elke keer weer een feest
Rob is een toppertje die de zaal perfect aanvoelt, was mega
Top bedrijf .. Goede spullen en prijs. Vriendelijk contact, ze denken tenminste met je mee. En vooral fijn dat ze goed bereikbaar zijn en hulp kunnen bieden als er wat is. Zeker een aanrader !!!
Vertaald door Google Wat een leuk verjaardagsfeestje heb ik gehad! Iedereen vermaakte zich en danste tot het einde van de avond. Goede, blijvende herinneringen...wat een geschenk! Bedankt voor een geweldige tijd! Origineel What a fun birthday party I had! Everyone enjoyed themselves and danced to the end of the evening. Good, lasting memories...what a gift! Thanks for a great time!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid