facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RoggeveldFietsen

Info

Winkel voor verkoop/verhuur fietsen en reparatie

Adres: Poststraat 6, 9679AA Scheemda
Telefoonnummer: 0597592162
Stad: Scheemda
Route: Poststraat 6
Postcode: 9679AA



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Winschoten, Tweedehands fietsen Winschoten, Fietsenwinkel Veendam, Meijer Fietsen, Mulder Winschoten fietsen, Roggeveld Fietsen Facebook, Musch Finsterwolde, Mulder fietsen
Recensies
Tijdens een fietstocht kreeg mijn elektrische fiets kuren, hij viel steeds uit. Bij Roggeveld herkenden ze het probleem en was het snel opgelost zodat we weer lekker verder konden fietsen, geweldig!
Ik heb als postbezorger regelmatig reparaties aan mijn fiets laten doen en ben hier altijd voortreffelijk behandeld. De klant staat hier echt centraal. Alle medewerkers zijn even vriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken.
Het geeft altijd een vertrouwd gevoel wanneer de fiets bij het team van Roggeveld Fietsen onder de loep is genomen en het nodige weer is bijgesteld. Bovendien kun je nu even prettig foerageren bij hun partner en buur, koffie- en theeschenkerij "Nuver"
Niet klantvriendelijk en meedenken helaas ver te zoeken.
Zeer vriendelijk en goede service. Wat je koopt wordt ter plekke vakkundig gemonteerd!
Je wordt altijd op je wenken bediend, Toppers allemaal
Lekke band op zaterdagmiddag. Gelijk geholpen en de oorzaak klein splintertje glas opgespoord. Klasse!!
Gisteren mijn nieuw mooie fiets opgehaald. Super blij met deze fiets! Eigenaar was heel vriendelijk en behulpzaam, van instellen van het fiets tot uitzoeken voor de beste ketting en accessoires.
Je word altijd vriendelijk gegroet en als je iets met je fiets hebt is het meestal de volgende dag klaar.
Goede service en vriendelijke eigenaar. Prachtig pand en mooie collectie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid