facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ROGER TRADING

Info

IN- EN VERKOOP AUTO'S & SCOOTERS



"Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte Vespa Scooters. Gespecialiseerd in customised scooters.Tevens verkopen wij alle denkbare accessoires en verzorgen wij onderhoud, tuning en schadeherstel.Bezorging door heel Nederland."
Adres: De Oude Klarenbeek 2, 7339 EZ Ugchelen
Telefoonnummer: +31638539177
Stad: Ugchelen
Route: De Oude Klarenbeek 2
Postcode: 7339 EZ


Recensies
Beste [Team Roger Trading], Ik hoop dat deze boodschap je in goede gezondheid bereikt. Ik wil graag mijn feedback delen over enkele onderdelen van jullie scooterwebsite. Allereerst wil ik zeggen dat ik de site erg informatief en gebruiksvriendelijk vind. Het heeft me geholpen om waardevolle informatie te vinden over jullie scootermodellen en diensten. Ik zou graag een paar suggesties willen doen om de website nog verder te verbeteren. Ten eerste, ik denk dat de pagina met specificaties van de scooters wat gedetailleerder zou kunnen zijn. Het zou geweldig zijn om meer technische details te vinden, zoals de motorprestaties, het brandstofverbruik en de afmetingen. Deze informatie zou potentiële klanten zoals ikzelf helpen om een weloverwogen beslissing te nemen. Daarnaast zou ik het ook op prijs stellen als er meer afbeeldingen van de scooters beschikbaar zouden zijn. Het zien van verschillende kleuropties en gedetailleerde foto's van de scooters zou mijn interesse verder vergroten en me helpen bij het visualiseren van hoe de scooter er in het echt uitziet. Tot slot wil ik graag mijn waardering uiten voor jullie klantenservice. De reactietijd op mijn vragen was snel en de medewerkers waren zeer behulpzaam. Het zou echter handig zijn als er een live chat-functie op de website zou zijn, zodat klanten direct met een vertegenwoordiger kunnen praten wanneer ze vragen hebben of hulp nodig hebben tijdens het aankoopproces. Nogmaals, ik wil benadrukken dat ik over het algemeen erg tevreden ben met jullie website en het aanbod van scooters. Ik geloof dat met deze kleine verbeteringen de website nog aantrekkelijker zou worden voor potentiële klanten. Bedankt voor jullie aandacht en ik kijk uit naar verdere updates en verbeteringen aan de website. Met vriendelijke groet, Davi
ik heb een ecu bestelt, er stond bij dat hij op na bestelling was, ik heb 2 weken geleden een mail gestuurd dat ik hem wil annuleren, er werd gezegd dat ze het geld over enkele werk dagen terug zouden storten. 10 dagen later en er is niks terug gestort. ik besluit nog een mail te sturen, er werd toen gezegd dat ze het zo snel mogelijk terug zouden sturen dit is al 5 dagen geleden. er is nog steeds niks terug gestort. ik vind het raar dat ik zo veel achter me geld moet aangaan en meerdere mails moet sturen
Ik heb goeie ervaring en snelle levering gehad met het bedrijf en de website is duidelijk alleen zou het zeker fijner zijn als ze meer foto's van bepaalde producten hadden en hun customer service is zeer snel en nemen altijd op. Ik zal zeker nog eens bij ze bestellen ik ben zeker te vreden met eerste 3 aankopen bij het bedrijf.
Uitstekende service en snelle levering van mijn scooter door Roger Trading! Ik wil graag mijn ervaring delen over Roger Trading, omdat ze me onlangs uitstekend van dienst zijn geweest bij de aflevering van mijn scooter. Vanaf het allereerste contact was ik onder de indruk van hun vriendelijkheid en professionaliteit. Het contact met Roger Trading verliep bijzonder prettig. Ze waren altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden en ze namen de tijd om mijn zorgen weg te nemen. Het personeel was zeer goed geïnformeerd over de scooters die ze verkopen en kon me gedetailleerde informatie geven over het model dat ik had gekozen. Toen de dag van de levering aanbrak, werd mijn scooter keurig afgeleverd. Hij was zorgvuldig ingeklaard en beschermd, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken over eventuele transportschade. Het toonde duidelijk aan dat ze veel aandacht besteden aan de kwaliteit van hun leveringen. Wat me ook opviel, was de snelheid waarmee mijn scooter werd geleverd. Ik had verwacht dat het wat langer zou duren, maar tot mijn verbazing was de levertijd opvallend kort. Dit was natuurlijk een enorme bonus, want ik kon mijn scooter al snel in gebruik nemen en genieten van mijn nieuwe aankoop. Al met al ben ik zeer tevreden over de diensten van Roger Trading. Ze hebben me een geweldige klantenservice geboden, mijn scooter zorgvuldig afgeleverd en de levering was verrassend snel. Als ik in de toekomst weer een scooter nodig heb of iemand ken die er een zoekt, zal ik Roger Trading zeker aanbevelen. Bedankt voor de uitstekende ervaring!
Spullen incompleet en beschadigd geleverd. Wordt niet naar behoren opgelost. Geen excuses. Telefonisch niet te bereiken. De helft wordt vervangen, de andere helft niet. Geen Roger Trading meer voor mij.
Een verkeerd vizier voor mijn helm is er geleverd. Ik heb voor ik het bestelde nog een keer extra gecontroleerd dat ik het goed heb gedaan, het juiste nummer van de helm enz. Krijg ik heel wat anders en ik neem contact op met Roger Trading en ik mag het terug sturen op eigen kosten... dat is de omgekeerde wereld, Roger Trading stuurt het verkeerde vizier op en dat is niet mijn fout, hoezo zou ik dan voor hun fouten moeten betalen? Echt zeldzaam zoiets dus mensen denk na waar u besteld, hier mag u betalen voor de fouten die ze zelf maken. Hier laat ik het maar bij. Een verdiende één ster! * nog even op zijn antwoord hieronder, dikke onzin, trap er niet in mensen, Edwin is niet eerlijk maar hou m'n centjes nou maar en zorg dat je het voor de volgende klanten wel netjes doet.. voor de rest streep eronder want je bent het niet waard om meer tijd aan vuil te maken.
Had wat spulletjes nodig voor de brommer van mijn neefje. Bij het bestellen een foutje gemaakt. Had de verkeerde accu aangeklikt. Dit zag ik direct na het bestellen. Even mailen en direct alles kunnen regelen zodat ik wel het juiste zou ontvangen. Super snelle reactie en handelen vanuit Roger trading. Spulletjes de volgende dag in huis. Echt een top zaak! Complimenten aan Edwin!
Bij Roger Trading een Malossi ECU gekocht. Bij ontvangst bleek ik een verkeerde te hebben gekocht, de aansluiting was niet de juiste. Hierop gebeld met Roger Trading, kreeg te horen dat retourneren niet mogelijk is, de zegel van het pakketje was verbroken. Het onderdeel is nimmer gemonteerd geweest, wat ervoor kan zorgen dat zij niets meer aan het onderdeel hebben. Dit heb ik meerdere malen bevestigd. Blijkbaar doet het bedrijf zaken ter kwade trouw. Makkelijk om zulke zaken in je retour policy weg te schrijven. Voor een leek is het kiezen van het juiste onderdeel niet heel makkelijk, helaas ging het hier dus ook fout. Maar Roger Trading doet er ook niets aan om dit duidelijk te maken op de site, met bijvoorbeeld een lijst m.b.t. compatibiliteit. Zeer ontevreden, slechte ervaring!
Meerdere malen artikelen afgehaald. Na een belletje kon ik de spullen meteen al ophalen en lag alles netjes klaar. En dat voor de scherpste prijs die je op internet kan vinden, top.
Oplichters! Kreeg 2 sierlijsten ingepakt opgestuurd. Uiteindelijk had ik ze toch niet nodig en stuurde ze terug. Nu geven ze aan dat de strips gemonteerd geweest zijn. wat dus echt niet door mij is gedaan, ik had ze niet ens uitgepakt Blijkt nu na onderzoek dat ze mij zelf 2 sierstrips hebben opgestuurd die al eens gemonteerd zijn geweest. Ongeloofelijk! Ga zo door Roger Trading. Lekker klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid