facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roger Quaden Financiële Diensten

Roger Quaden Financiële Diensten

Info

Wij zijn uw adviseur in financiële zaken, verzekeringen en hypotheken. U kunt bij ons terecht voor een gedegen, onafhankelijk en erkend financieel advies.

Geschiedenis

Mijn visie is dat persoonlijk contact, een aanspreekpunt en perfecte service met een goede prijs de toekomst heeft. Ik streef er dan ook niet naar altijd de goedkoopste te zijn, maar wel de beste! Dit betekent voor u verzekeringen met de beste prijs/kwaliteitverhouding, bij hypotheken begeleiding die verder gaat dan de laagste rente, zoals begeleiding van bezichtiging tot notaris en bij pensioenen en Financial Planning eventuele toekomstige financiële tekorten en risico’s in beeld te brengen in duidelijke en begrijpbare taal. Bij mij bent u geen nummer en wordt u dit ook nooit!



"Wij geven Financiële Advies en helpen u keuzes maken bij onder andere verzekeringen en hypotheken.Wij vinden het daarnaast belangrijk dat naast een goed financieel advies een band ontstaat tussen u en ons.Waarom kiest u voor ons? Omdat u kiest voor onze kennis en ons vakmanschap en enthousiasme voor ons beroep waardeert. Wij zijn niet altijd de goedkoopste en zeker niet de grootste, dat willen wij ook helemaal niet. Wij hebben van onze hobby ons beroep gemaakt, staan u terzijde en kijken naar de voor u beste oplossingen. Past dit bij u, dan wordt u misschien wel onze klant en onze toekomstige supporter en verheugen wij ons kennis met u te maken en u van dienst te mogen zijn. ALVAST EEN HARTELIJK WELKOM!"
Adres: Burg. Loysonstraat 15, 6373 PA Landgraaf
Telefoonnummer: 0455311592
Stad: Landgraaf
Route: Burg. Loysonstraat 15
Postcode: 6373 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Super duidelijke informatie. Klantvriendelijk hoog in het vaandel
Mij hebben ze echt verschillende keren geweldig geholpen ! Top djw
Roger en Marcia staan altijd voor je klaar en nemen de tijd om je goed van dienst te zijn!
Heel mooi en interressant wel met gids.
Persoonlijk.. Je voelt je klant.
Goede uitleg voor financiële diensten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid