facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen

Info

Al meer dan 35 jaar ervaring in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, schoolreisjes en kinderfeestjes. Voor iedereen een avontuur en volledig georganiseerd!

Geschiedenis

Bij Rofra kunt u terecht voor 101 activiteiten! Spanning en avontuur, maar ook ontspanning en creativiteit. Kanovaren, paintball, survival, workshops en nog veel meer! Kijk op www.rofra.nl en houd leuke acties op onze Facebookpagina in de gaten!



"Rofra Sportieve Arrangementen is al meer dan 35 jaar actief in de evenementenbranche en is begonnen met kanoverhuur. Momenteel verzorgen wij tal val uitjes voor diverse doelgroepen. Van bedrijfsuitjes, familiedag en schoolreisjes tot aan kinderfeestjes, vrijgezellenfeest en dagjes weg! Sportieve activiteiten zoals: paintball, survival of een zeskamp, maar ook recreatieve activiteiten zoals een solex- of e-choppertour, rofra fun, Robinson Spelen of diverse tabletgames."
Adres: Molenstraat 203A, 5554 TS Valkenswaard
Telefoonnummer: 0031402042593
Stad: Valkenswaard
Route: Molenstraat 203A
Postcode: 5554 TS



op zoek naar gerelateerd: Expeditie Robinson Valkenswaard, E-chopper Valkenswaard, Boothuys Valkenswaard menukaart, Outdoor winkel Valkenswaard, Survival Rofra, Evenementen Valkenswaard, Kortingscode kanovaren Valkenswaard, Activiteiten Valkenswaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holapress Jeugdloop Holapress Jeugdloop 814 meter Beste Europese beurs voor Facilitair Management
De Senaat De Senaat 1 km Leuke club helaas jammer dat Valkenswaard laatste tijd wat minder in trek is
Café De Fantast Café De Fantast 2 km Gezellig bruin café met live muziek toen wij er waren. Klein maar goede sfeer. Je voe...
Sinterklaashuis Valkenswaard Sinterklaashuis Valkenswaard 2 km Mooie locatie met prachtig ingerichte hoeken over kleuren om te overleven voor kinder...
Recensies
Een prachtige kano tocht over de Dommel. Een pareltje in de Brabantse natuur. Dit was het vertrekpunt voor de Rofra kanotocht. Een bus brengt je naar de plaats waar het kano avontuur begint. Dat avontuur eindigt vlakbij deze locatie.
Ik had samen met een vriendin een tandem gehuurd. De communicatie was erg goed en we werden warm ontvangen door het personeel. We kregen een knooppunt route kaart mee en konden zelf bepalen hoe ver en waar we naar toe gingen. Voor relatief weinig geld hadden we een hele dag heel veel plezier. Was een erg leuke dag.
We zijn met de kano de Dommel afgezakt. Leuk rustig stukje peddelen met zeer goed en makkelijke instapplaatsen.
Prachtige organisatie, met een lekker einde als slot, ondanks volk tekort toch alles perfect geregeld.
Schooluitje 3 jaars 2021 yuverte , geweldige locatie was hier voor suport vanuit ouderactiviteiten groep. Troffen mooi weer tocht borkel en schaft van 2 uur ...
Veelzijdige laagdrempelige activiteiten en een prima bbq. Prima dag gehad!
Leuke tocht over de dommel, alleen het stuk van België wel erg veel erg laag hangende takken. Zou fijn zijn als deze gesnoeid worden, zeker voor de onervaren mensen. En neem anti muggen spul mee!
Mountainbikes gehuurd en een tour van 22 km gemaakt. Lokatie van Rofra is erg netjes en verzorgd. Prijs ook ok. Alleen geen 5 sterren omdat de fietsen niet allemaal even goed afgesteld waren. Dit ook teruggekoppeld.
We hadden een mooie kanotocht over de Dommel. Met twee stellen peddelden we van Neerpelt naar Valkenswaard, circa 15 km. Goed te doen binnen 4 uur met pauze. Ontvangst en de kano was goed. De begeleiding vanaf het Boothuis kan beter. De bus vertrok niet zonder reden. Later bleek dat er werd gewacht op laatkomers. Onze vraag naar kayakpeddels werd wel uitgezet doch kon niet geregeld worden... Bij vertrek werd gewaarschuwd voor een lage brug. Okay, maar de brug was niet onderdoor te varen, dus kluunen.
Gisteren leuk gevaren was lekker rustig alles werd goed uitgelegd de route was niet te lang niet te kort zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid