facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roffel vuurwerk

Roffel vuurwerk

Info

Verkoop van vuurwerk
Voorverkoop vanaf begin december
Verkoop op de laatste 3 dagen van het jaar
Ook carbid verkoop

Adres: Polle 7, 8463TJ Rotsterhaule
Telefoonnummer: 0513551117
ln.krewruuv-leffor@ofni
Stad: Rotsterhaule
Route: Polle 7
Postcode: 8463TJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Ik heb mijn scooter bij roffel gebracht met een paar kleine scheurtjes in de kap en krijg hem terug met gescheurde kappen van boven tot onder. sterker nog de hele kap is doormidden, durfen ze daarna ook nog 180 euro te vragen voor een nieuwe kappen set, zeer slechte zaak!!
Kwalitatief goede zaak en goede klantenservice. Ik zal zeker terug komen!
Ben er nog niet persoonlijk geweest. Misschien dat het dan 5 sterren wordt....
Ja gewoon 5 sterren! Bouten in het blok van me Tomos afgebroken en door verder geknoei van me waren er koelribben afgebroken. Blok uit de Tomos geschroefd en naar roffel gebracht. Deze fijne mensen hebben de afgebroken bouten er uit gehaald en een nieuwe zuiger + cilinder geïnstalleerd. Ook aan de telefoon prima te woord gestaan. Top service met een goede prijs! Wederom bij roffel geweest voor een andere reparatie. Tevens zijn er enkele verborgen gebreken verholpen wat ik zeer netjes vind. Dat hierdoor de rekening iets duurder word is natuurlijk niet erg! Top service van roffel!!
Bij aankomst is er netjes gevraagd of we ergens hulp bij nodig hadden. Na het stellen van de vraag werden wij niet begrepen en kregen een groffe reactie terug. Zeker niet klantvriendelijk!
Prima fietsenmaker en scooter hersteller. Wel wat een rommelige binnenkomst, maar dat heeft ook zijn charme. Hoort erbij. De service is prima, ben je met je fiets onderweg en je krijgt pech, niet lopen te stressen maar Roffel bellen en ze komen langs met het busje. Nemen fiets en of scooter mee ter reparatie. Zolang even een leenfiets of zoals je wilt, brengen ze je thuis. Dat is pas service. Dus voor al uw reparaties naar Roffel Tweewielers.
Hartstikke vriendelijk en behulpzaam. Beetje rommelig, maar als je daar doorheen kunt kijken, gewoon prima.
Snelle en goede service. Relatief goedkoop
Mijn scooter gebracht. Had al 2 jaar niet meer gestart... binnen een dag kon ik er weer mee rijden. Leuke geholpen ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid