facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roezemoes

Adres: Sportlaan 31 , Wervershoof 1693 CX, NL
Telefoonnummer: 0228 583 010
Stad: Wervershoof
Route: Sportlaan 31
Postcode: 1693 CX


Recensies
Het ruikt altijd erg naar riool in de snackbar en het personeel is erg traag, maar wel vriendelijk. Als er meerdere klanten zijn dan kan het soms wel eens erg lang duren voordat het eten besteld wordt en klaar gemaakt is. De snackbar is van binnen ook soms best vies dode vliegjes etc en door de rioolgeur is mijn trek vaak al snel vertrokken. Ik begrijp ook nooit waarom ze langwerpige broodjes gebruiken voor alle snacks op een broodje ipv een bolletje. Dat eet net even wat lekkerder.
Kipsaté met patat. Heel erg goede saté niet van die rubberen kip en een patat, die op eenzame hoogte staat. Met zorg bereidt dat is die 2 minuten extra wachten méér dan waard!. Kom zelf uit Ede, maar alle en ik heb ze getest patatmakers van Ede mogen de schoenveters niet vastmaken van deze patatmaker. Een toptent! Ga zo door!
Goeie tent lieve meiden lekker patatje blikje/shake super
Prima catering hier, we kregen genoeg voor redelijke prijs. En mijn gasten vonden het heerlijk.
Eindelijk eens lekkere doorbakken patat. De pindasaus krijg je mee in een kant en klaar bakje. Dat kan beter, wellicht een eigen recept ontwikkelen?
Lekker gegeten, vriendelijk personeel, goede kwaliteit en prijs!
Goede catering!! Zij hebben mijn 50e verjaardag een mooi randje gegeven.
Echt heel erg lekkere patat.
Wel goeie snackbar ze vragen wel heel gedetailleerd naar welke saus je wil
Heerlijk eten en ziet er netjes gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid