facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roetgerink Mode en Schoenen B.V.

Roetgerink Mode en Schoenen B.V.
Ruime winkel met casual kleding en schoenen van Nederlandse en internationale merken, voor alle leeftijden.
Adres: Dorpsstraat 148, 7468 CR Enter, Nederland
Telefoonnummer: 0547 381 766
Staat: Overijssel
District: Wierden
Stad: Enter
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 148
Postcode: 7468 CR


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Brandputje Mode 't Brandputje Mode 428 meter Een supergave winkel en je wordt altijd vriendelijk geholpen de meiden/ vrouwen zijn ...
Recensies
We kwamen op woensdag ochtend 29 mei de zaak binnen, werden begroet. Daarna geen aandacht voor ons, 3 verkoopsters en 2 verkopers bij de herenafdeling. Een stond achter ons broeken netjes te leggen en 2 andere dames waren aan het kletsen. Toen maar eens gevraagd of we geholpen konden worden, gezegd dat we een feestje hadden en graag een nette polo met korte mouw willen. Dit kon volgens de verkoopster niet voor een feestje was namelijk niet het protocol?? Bij de dames afdeling was er geen verkoopster te zien. Heel jammer! Uiteindelijk wel wat mee genomen en totaal 700 euro afgerekend. Niet gevraagd voor een kopje koffie. Als de kassa maar rinkelt…. de schoenenverkoopster deed het vele malen beter zag ons staan wist wat we leuk vinden en liep mee. Bood verschillende schoenen aan wat we zouden kunnen passen.
Als je wat korter wil laten maken word je ook goed geholpen +punt. Leuke plaats enter voor een hapje en een drankje
Altijd werden we uitstekend geholpen bij Roetgerink. Maar deze keer was het verschrikkelijk. Mijn buurman kan door Parkinson niet of nauwelijks reageren, hij beweegt heel erg traag en staat soms roerloos stil en voor zich uit te staren. Ik heb aangegeven dat mijn buurman Parkinson heeft. Er werd door drie medewerkers totaal geen rekening mee gehouden, bot, lomp en geen aandacht voor de arme man. Van een zaak als Roetgerink, waar toch ook veel oudere mensen komen, had ik dit niet verwacht. We kregen echt de indruk van lopende bandwerk, als de kassa maar kan rinkelen. Geen aanrader voor mensen die iets meer zorg en geduld vragen. Helaas.
Mijn man heeft er een leren jas gekocht.nWeinig hulp nodig gehad dus daar kan ik niets over zeggen.nAfgerekend en een kop koffie gedronken.nToen naar de schoenenzaak gestuurd om de jas in te spuitennHet was de eerste keer dat wij er waren ik hou niet zo van die grote zaken.nMaar toen wij binnen waren had ik geen last van de grote.nIk loop met rollator maar ze hebben een lift.nZe zullen ons er vaker zien.
Mooie grote zaak! Heel veel keuze uit de ruime collectie. Ondanks dat het deze zaterdag druk was, zijn we goed en deskundig geholpen. Even een kopje koffie drinken in de koffiekamer gratis : of wat lunchen in de brasserie aan de overkant aanbeveling!! en terug komen op een iets rustiger moment: prima geregeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid