facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roesd - Giclée Shop

Roesd - Giclée Shop

Info

Kunstwinkel Roesd - Giclée Shop bestaat uit de grootste Giclée showroom van Nederland met ruim 650 Giclée reproducties, kunstzinnige cadeaus en brasserie

Geschiedenis

Bij dit bedrijf van de familie Ellens zijn ze gespecialiseerd in het maken van Giclée’s; geweldige kunst reproducties die in bijna niets onderdoen voor het originele schilderij, ze zijn wel een stuk betaalbaarder.
Het zijn hoogwaardige reproducties op papier of canvas, in beperkte oplage en ze worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar.

In de showroom van Roesd zijn ruim 650 ingelijste Giclée’s te bewonderen en direct leverbaar. Maar het is ook mogelijk om bij het kunstwerk een andere lijst uit te zoeken. Kortom wilt u een kunstwerk aan de muur op dat ene lege plekje in huis, dan heeft Roesd de oplossing: een betaalbare variant voor een schilderij de Giclée.

Ook worden in het bedrijf kunstboeken, kunstkalenders en kunstkaarten gemaakt. Deze bijzondere kunstproducten vindt u ook bij Roesd naast een uitgelezen collectie bijzondere woonaccessoires en cadeauartikelen.

Kom dus bij Roesd genieten van alle mooie kunst, de winkel of in de gezellige brasserie van een lekker hapje en drankje.
U vindt ons aan de rotonde tussen Tolbert en Niebert vlakbij afrit 33 van de snelweg A7.



"Roesd is een gezellige kunstwinkel die bestaat uit een giclée showroom, cadeauwinkel en brasserie.U kunt er terecht voor de mooiste Giclée kunstreproducties, kunstkaarten, kunstboeken, kunstkalenders, bijzondere cadeautjes en woondecoratie zoals glaskunst objecten, art puzzels van Marius van Dokkum of een cadeaubon van kunstwinkel Roesd.Maar ook een heerlijk kopje verse koffie bestellen in de brasserie of gewoon rustig rondkijken en genieten van al het moois! Roesd is wekelijks geopend van woensdag t/m zaterdag. De toegang is gratis!"
Adres: De Holm 34, 9356 VB Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594 549707
Stad: Tolbert
Route: De Holm 34
Postcode: 9356 VB



op zoek naar gerelateerd: Giclée Shop, Giclée collectie, Giclée kopen, Lunchen Tolbert
Recensies
Ontzettend leuk adres voor een orgineel cadeautje of wanneer je een mooi schilderij aan he wand wilt. Daarnaast leuk adres voor een kop koffie of lunch.
Wat veel glicees!! Je kijkt je ogen uit. En de prijzen vallen echt mee!
Supper leuke zaak met erg vriendelijk personeel en leuke kunst. Echt een plek om even te stoppen en binnen te kijken.
onverwachts leuk, vreemde plek maar prima koffie en gebak voor iemand die schilderijen wil en niet de echte is aan het goede adres. zomers vast ook leuk om even langs te fietsen
Zo mooi om eens te kijken en kopen en dan gelijk even een kopje koffie/thee te drinken.
Deze giclée shop ziet er prachtig uit en heeft een zeer ruime sortering aan giclées en glas van een groot aantal kunstenaars. We werden zeer vriendelijk ontvangen door de medewerker, die zeer plezierig informeerde en erg behulpzaam was. Fijn dat je onder het genot van een kopje koffie in alle rust de catalogus kunt bekijken. Daarna hebben we in alle rust de verschillende kunstwerken bekeken en uiteindelijk onze keuze gemaakt. Wat ons betreft een top zaak. Hier komen we zeker nog terug.
Prachtige winkel waar je naast giclées ook kaarten en prachtig glaswerk kunt kopen. Denk aan beeldjes, vaarzen lampen enz. Ook kan je er gewoon even genuetrn van een kopje koffie of thee. Zeer zeker de moeite waard om een te gaan kijken. Of ga er heen tijdens de opendagen dan krijg je prachtig en duidelijk uitleg hoe een giclée van een origineel schilderij word gemaakt.
Een bijzondere winkel die beslist een bezoek waard is Ze verkopen glazen objecten en betaalbare kunst en aparte cadeaus Je kunt er koffiedrinken met een snack en de mensen die je te woord staan zijn bijzonder kundig en vriendelijk voor mij beslist een tripje waard
Leuke locatie om af te spreken. Ze hebben er een echte Espresso machine. Niet zo'n standaard automaat maar een met E61 zetgroep. Prima espresso en latte. Vriendelijke bediening. Je verwacht niet dat er in deze zaak waar je reproducties kunt kopen je ook zo'n goede koffie kunt drinken. Ligt niet op de route naar Groningen maar is een omweg zeker waard.
Vriendelijke verkoopster in een winkel vol mooie dingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid