facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roermond Poedercoating & Spuiterij

Roermond Poedercoating & Spuiterij

Info

Roermond Poedercoating en Spuiterij is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten. Onze diensten zijn poedercoaten, lakken en stralen.

Geschiedenis

Roermond Poedercoating en Spuiterij is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten voor toepassing zowel binnen als buiten, poedercoaten, ontlakken en stralen. Wij verzorgen poedercoating, spuitwerk en alle andere activiteiten in ons pand in Swalmen, vlakbij Roermond. U bent hier van harte welkom. Maar desgewenst komen wij ook graag naar u toe. Afhankelijk van de toepassing/gebruik van uw product adviseren wij u graag over de juiste voorbewerking, wel of niet stralen en de te gebruiken verfspecificatie. Handzame, seriematige maar ook grote metaalproducten kunnen door ons worden verwerkt.

Poedercoaten of spuiten?

Spuiten levert een op detail mooie finish en kan dunner worden aangebracht. Dit is vooral mooi bij grote gebogen oppervlakten. Er zijn echter vele lagen nodig om een harde en (UV)licht-echte laag te bereiken. Denk hierbij ook aan buitenomstandigheden. Poedercoat is geschikt voor zeer grote en ook grillige vormen. Poedercoat is keihard en zeer slijtvast. De finish is echter wat dikker. De soort coat en voorbehandling zijn echter zeer belangrijk. Vette plekken of scherpe randen verminderen de hechting en dus de kwaliteit.

De bewerking hangt dus sterk af van het te behandelen object. Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Klantgerichtheid en snelheid

Een persoonlijke, transparante en duurzame samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Een snelle levertijd is hierbij voor onze klanten van groot belang. Het spuiten is immers vaak een van de laatste schakels in de cyclus van hun producten.

Hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven

Wij bieden diensten van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven. Roermond Poedercoating en Spuiterij biedt elke klant een persoonlijke en volledige oplossing. Heeft u nog geen kennis met ons gemaakt? Neem dan meteen contact met ons op, de koffie staat klaar.

Adres: Heydweg 6, 6071PT Swalmen
Telefoonnummer: +31(0)475 600 660
Stad: Swalmen
Route: Heydweg 6
Postcode: 6071PT



op zoek naar gerelateerd: Stralen Roermond, Poedercoaten Sittard, Brommer poedercoaten, Poedercoaten Nijmegen, Poedercoaten Emmen, Poedercoaten Haarlem, Poedercoaten écht, Velgen poedercoaten Zoetermeer
Recensies
Bij deze firma spaakvelgen laten poedercoaten. In eerste instantie veel moeite met coaten vanwege het verbranden van het materiaal tijdens het uitharden. Uiteindelijk velgen netjes afgeleverd. Na amper 1 seizoen al blaasjes geconstateerd en coating die afbladderd. In eerste instantie telefonisch contact gehad en via mail onderstaande foto's gedeeld. Helaas niets meer vernomen. Velgen kunnen ondertussen weer helemaal opnieuw gecoat worden..
Super service men denkt altijd mee en is eeg flexibel. Fijne partij om mee samen te werken en voor ons de coating partner
Mooi werk geleverd voor een goede prijs
Werknemer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid