facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roelse Makelaardij

Roelse Makelaardij

Info

Via de website van Roelse Makelaardij wordt u op de hoogte gehouden van het koopwoningaanbod in Montfoort, Lopik en omstreken.

Adres: Hoogstraat 13, 3417 HA Montfoort
Telefoonnummer: 0348-400114
Stad: Montfoort
Route: Hoogstraat 13
Postcode: 3417 HA



op zoek naar gerelateerd: Jacobi Montfoort, Makelaar Montfoort, Funda Montfoort, Makelaar Oudewater, Funda Montfoort monterosa, Villa Montfoort, Te huur Montfoort, Te koop Mastwijkerdijk Montfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BrickBrain BrickBrain 105 meter Hét Nederlandse platform voor kopers en verkopers van (verhuurde) beleggingsobjecten....
Recensies
Vreselijke partij. Komt geen afspraken na en geeft niets om de kopende partij. Alles wat je afspreekt maar niet zwart op wit staat, is volgens deze partij blijkbaar geen afspraak. Oneerlijk en achter de elleboog.
Vreselijke partij. Proberen een oneerlijk spel te spelen. Als verkopende partij raad ik aan alles zwart op wit te krijgen wat deze makelaar je zegt. Verdraaid compleet je verhaal en is totaal niet te vertrouwen. Geen aanrader!
Deze makelaar is niet eerlijk, zeker GEEN aanrader!
Hele fijne makelaar! Heeft ons enorm geholpen toen we een nieuwe woning nodig hadden. Altijd bereikbaar, zelfs om half twaalf 's avonds wordt er nog gereageerd op e-mail. Makkelijk in de omgang en komt afspraken na. Echt een aanrader!
Bij deze wil ik even meegeven dat Roelse makelaardij zeer betrouwbaar en eerlijk te werk gaan. Stefan is een zeer betrouwbaar en discrete makelaar. Wil dit toch kenbaar maken. Vriendelijke groet Antoinet wamsteeker.
Een erg slechte partij die beloftes niet of nauwelijks nakomt. Als je aan de telefoon ook maar iets kritisch bent krijg je meteen een geïrriteerde receptioniste. Ik zou iedereen afraden hier heen te gaan
Betrouwbare fijne partij om mee samen te werken. Goed bereikbaar, vriendelijk en prachtig huis aan overgehouden. Kunnen veel een voorbeeld aan nemen!
Wederom goeie ervaring met Roelsemakelaardij. Attent, snel reagerend, deskundig, goed advies. Resulterend in een supersnelle verkoop. Prima!
Komt geen enkele afspraak na en is telefonisch zeer slecht bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid