facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roeleveld Vis

Roeleveld Vis

Info

Roeleveld vis heet u van harte welkom op onze Facebook pagina. Wij zijn een visrokerij & viswinkel met een eetgelegenheid in Scheveningen.

Geschiedenis

Na bijna 40 jaar aan de Dr. Lelykade gevestigd te zijn geweest is Roeleveld Vis sinds voorjaar 2014 uitgeweken naar de Visafslagweg 30 te Scheveningen. U vindt ons daar in een zelf uitgedacht en modern ingericht pand met winkel, eetgelegenheid, rokerij en groothandel onder één dak. Waar we zeer efficiënt, maar ook duurzaam kunnen ondernemen. Zo houden we alles vers en kunnen we zorgen voor topkwaliteit vis uit eigen huis. Pure ambacht zoals u van ons gewend bent. U bent daar voor vis op het juiste adres. En zeker voor de prijs, want Roeleveld Vis is lekker betaalbaar!

Adres: Visafslagweg 30, 2583 DM Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070 – 354 96 26
Stad: Scheveningen
Route: Visafslagweg 30
Postcode: 2583 DM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: roeleveld vis gentsestraat, vishandel de lange, scheveningen roeleveld aanbiedingen deze week, vis eten scheveningen, visafslag scheveningen particulieren, mosselen kopen scheveningen, vishandel zeesluisweg, ongepelde garnalen scheveningen
Recensies
Topzaak in de haven van Scheveningen, gerenommeerd familiebedrijf met indrukwekkend assortiment warme en koude vis, om ter plekke te eten of mee te nemen: broodjes, warme schotels, patat, bier, wijn, fris, zeesalades etc. Terras buiten, ook zitplaatsen binnen. Wc aanwezig, plus kraan om je handen te wassen. Gratis parkeren tegenover, alleen voor gasten. Echt leuk personeel, snelle service kan druk zijn, betaalbare prijzen. Heel populair bij localo's.
Heel goed restaurant ,niet al te druk, om vele soorten vis te eten .Ook afhalen kan daar ook.
Zeer mooi ingericht en uitgestald. Een menu heerlijke patat met kibbel of garnalen mosselen met salade met een drankje voor een goede prijs. En je kan er rustig eten. Voor mij alle sterren verdiend.
aardig en behulpzaam personeel. lekkere producten. zowel verse vis om thuis klaar te maken en om ter plaatse te eten in het restaurant.
Goeie vis voor een nog steeds nette prijs . Om heel eerlijk te zijn gingen we normaal altijd naar de zaak ernaast, ga geen naam noemen, maar een portie kibbeling of een lekkerbek zijn zo ontzettend duur geworden daar dat we direct naar buiten liepen... ruim 5 euro verschil met Roeleveld Vis en exact dezelfde kwaliteit.
Mooie locatie. Met auto prima bereikbaar. Genoeg parking mogelijkheden. Schoon, verzorgd en vriendelijk personeel. Keuze menu is afgrijselijk veel. Via, met een een "waarschuwings gadget " kan je rustig wachten op je bestelling. Ook voor de man met een kleine portemonnee is aan gedacht. Ps. Bij mooi weer kan je buiten zitten eten.
Je kan in de winkel een lekker gebakken visje of kibbelingen eten of diverse ruim belegde broodjes met zalm, garnalen of makreel. Voor iedereen wat. Ook is er een grote variëteit aan verse vis en diepvries. Kortom, de moeite waard voor een bezoekje.
Nette gezellige zaak,goede kwaliteit vis, heel veel keuze,lekkere patat,alle soorten drinken,limonade,bier,wijn...koffie enz. En leuke bediening.
Heerlijke vis. Lekker om er te eten of meetenemen. Medewerkers zijn ook erg vriendelijk en denken met je mee. Kom liever hier dan bij de grote viszaak naast ze.
Dat ik binnen liep stonk het zo erg naar de vis en gauw naar buiten gelopen we hadden as uit strooien van mijn zwager en schoonzus dus had best trek nog niet zo vieze vis geur geroken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid