facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roeland Juweliers Hillegom

Roeland Juweliers Hillegom

Info

ROELAND JUWELIERS, AL RUIM 100 JAAR EEN BEGRIP IN DE BOLLENSTREEK!

- Grootste collectie horloges en sieraden
- Trendy tot klassiek
- Alle prijsklassen

Adres: Hoofdstraat 72-74, 2181EE Hillegom
Telefoonnummer: 0252515608
Stad: Hillegom
Route: Hoofdstraat 72-74
Postcode: 2181EE



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Warmerdam Hillegom, Roelandt Juweliers, Roeland Hillegom gaatjes prikken, Juwelier Lisse, Juwelier Hoofddorp, Niestadt Lisse, Gaatjes schieten Lisse, Siebel Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JuweliersWebshop JuweliersWebshop 14 meter Vriendelijke dames, top!
Zilverklei / Art clay silvershop Zilverklei / Art clay silvershop 1 km De webwinkel voor al uw zilverklei benodigdheden en meer!
Recensies
Wij worden hier altijd zeer vriendelijk geholpen. Top zaak!
Prima service. Goede informatie. En helpen meedenken naar oplossingen. En nemen de tijd voor je. Top
Erg prettige winkel en we zijn goed geholpen door een kundige dame die ons veel heeft uitgelegd over hoe sieraden worden gemaakt. Mede daardoor de juiste keuze kunnen maken voor een mooi herinneringssieraad.
Verschrikkelijke service! Een dure gouden armband is na 3 keer dragen kapot, maar er wordt geen service verleend. Tevens omhooggevallen gedateerde medewerkers die hoog toe zijn aan pensioen. Hier niet je geld weggooien, je kunt nog beter een bijoux armband bij de Kruidvat kopen.
Zojuist voor een horlogeband verlengen even in Hillegom geweest. Schakel ertussen voor het horloge van Max. We moesten ons even vermaken, we konden er ondanks de drukte min of meer op wachten, super, blij mee. En dat allemaal als service. Top!
Prachtige sieraden gecombineerd met vakmanschap, passie en zeer klantvriendelijke benadering! Complimenten, met name voor de klantvriendelijkheid!
Vriendelijk personeel die nog een extra stapje willen doen om je een goede klantenservice te geven. In ons geval bleek een afgeprijsd nieuw EDOX horloge uit de vitrine het niet meer te doen. Ondanks dat dit horloge uit het assortiment ging en afgeprijsd was, heeft men toch het horloge naar de fabriek gestuurd en ervoor gezorgd die weer lopende werd gemaakt. Wat een geweldige service. waren er erg blij mee.
Moeten zich eens realiseren dat zij er zijn voor de klant, niet andersom. Ging om een batterijtje te laten vervangen in mijn horloge, letterlijk 2 minuten werk. Er werd verwacht dat ik mijn horloge achterliet en een tweede trip maakte de volgende dag om het weer op te halen. Weleens van werkende klanten met beperkte tijd gehoord? Arrogantie op zijn best.
Uiteindelijk toch goede service, telefonisch valt er nog een hoop te leren. Maar ach je kan niet alles hebben. Wel al jaren!! /decenia gegarandeerde kwaliteit
Jammer dat ik hier een slechte review moet plaatsen aangezien mijn opa hier altijd vaste klant was en veel kocht. Vandaag tijdens het langslopen zagen we een leuk horloge, toch even binnenlopen om te gaan kijken en zo doende hem even omgehad. De man die mij hielp had overduidelijk zijn dag niet en wilde ons blijkbaar zo snel mogelijk laten afrekenen, maar omdat het voor ons begin 20 best een grote uitgave is zo'n horloge wil je toch even precies kijken welk bandje en dergelijke mooi is. Op een gegeven moment ging de verkoper naar achter om een bandje te verwisselen 10 seconden werk, mijn vriendin heeft hetzelfde horloge en wisselt hem ook wel eens. Toen ik zei dat ik even moest nadenken erover en nu nog niks wilde bestellen, ging de verkoper gelijk uit zijn dak en noemde me zelfs asociaal en dat dit echt niet kon. Hij verhief z'n stem en klanten om ons heen zaten ook te kijken van wat gebeurt hier. Hij bleef doorrazen en was echt totaal niet professioneel, had overduidelijk zijn dag niet. Toen wij zeiden te begrijpen dat hij het niet leuk vind dat we niet gelijk bestelden bleef hij doorgaan. Wij komen er in ieder geval nooit meer, heel laag om klanten zo te behandelen. Mijn vriendin zag nog een mooie ketting liggen die ze wilde hebben, maar die koopt ze natuurlijk nooit meer daar. Gemiste kans, Roelands!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid