facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roel de Ruwe Makelaardij

Roel de Ruwe Makelaardij

Info

Juist in deze tijd is een makelaar belangrijk.

Geschiedenis

Juist in deze tijd is een makelaar belangrijk. Voor het juiste advies, zodat uw woning niet onnodig lang in de verkoop staat. En scherpe onderhandelen voor de beste opbrengst en de voordeligste aankoop. Door onze kennis en ervaring weten we als geen ander hoe we u het beste kunnen bijstaan. Of het nu om de verkoop van uw woning gaat of om de aankoop van uw droomhuis, Roel de Ruwe Makelaardij is van alle markten thuis. Als PUUR MAKELAAR richten we ons volledig op ons vakgebied: de makelaardij. Zo bent u verzekerd van kwaliteit! Zowel voor aan- als verkoop en taxaties. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM, een extra goed gevoel. Roel de Ruwe Makelaardij is een no-nonsense makelaar die de met u gemaakte afspraken nakomt. Helder en duidelijk, daar houden wij van.



"No nonsense. Flexibel. Goed bereikbaar. Scherpe tarieven. Puur makelaar van huis uit!"
Adres:
Telefoonnummer: 0246455561
Stad: Wijchen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hans Janssen Garantiemakelaars Wijchen Hans Janssen Garantiemakelaars Wijchen 1 km Zeer vakbekwame en uiterst vriendelijk en behulpzame makelaar. Mensen waren ook zeer ...
Blaak Makelaardij Blaak Makelaardij 1 km Prettige makelaardij. Deskundig en betrokken.
Recensies
Roel is een zeer betrokken makelaar met verstand van zaken en kennis van de woningmarkt alhier. Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Zowel Roel als Suzanne stonden altijd klaar tijdens de verkoop van ons huis en dat maakte dat het geen stressvolle aangelegenheid was.
Zeer goede ervaring met de verkoop van ons huis door deze makelaar. Makelaar is recht door zee, je weet wat je aan hem hebt, geeft goed advies en hij kent de markt. Kortom, wij zouden een volgende keer weer blind op hem varen.
Bijzondere makelaardij. Netjes werd ik gebeld om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Helaas bleek de woning al verkocht. Daarna ontving ik een mail met uitleg dat de woning verkocht was. Hierna opgebeld en om uitleg gevraagd waarna de eigenaar zeer aanvallend reageerde. Met deze makelaar doe ik geen zaken meer. Helaas geeft u in uw reactie aan dat u mij heeft aangeboden mij op de hoogte te houden van het aanbod, maar dit bent u helaas vergeten te doen. Overigens mist u het punt. Het gaat er mij om dat de woning verkocht is, zonder mij op de hoogte te brengen. Vervolgens bel ik u op voor meer informatie over dit gebeuren waardoor ik een zeer asociale reactie van u krijg. Als ik netjes te woord was gestaan had ik geen review achter hoeven laten.
Aardig professionele makelaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid