facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roekoekoe

Roekoekoe

Info

Hier maken we alles zelf. Ontbijt, lunch en early diner. Specialty koffie, goed zoet en slow juice. ZONDAG 28/7, 4/8, 11/8 ExTra OPEN 8.00-14.00�

Adres: Melkmarkt 11, 4301 HB Zierikzee
Telefoonnummer: 31111745577
Stad: Zierikzee
Route: Melkmarkt 11
Postcode: 4301 HB



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zierikzee, Koffie drinken Zierikzee, Valentijnsmenu Zierikzee, Terras Zierikzee, Vegetarisch Zierikzee, Bij Kees Zierikzee, Kerstbrunch Zierikzee, Afhalen Zierikzee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zeeuwse Hemel De Zeeuwse Hemel 29 meter Te duur voor de kleine porties waarbij je voor een paar frietjes ook nog extra moet b...
Same Same but Different Asian Toko & Take Away Same Same but Different Asian Toko & Take Aw... 97 meter Gisteren Roti gehaald. Mijn man en ik zijn er beide ziek van geworden. Slecht hoor!
Het Mosselpakhuys bij Neeltje Jans Mosselen Het Mosselpakhuys bij Neeltje Jans Mosselen 404 meter Heerlijk vis salade gegeten op het bankje voor de winkel.
Recensies
Wat hebben wij hier genoten van een kopje koffie en thee met wat lekkers. Voor 4,50 heb je heel groot stuk Nougat . Tijdens het genieten van je drankje en hapje kan je ook nog een leuk spelletje spelen.
Wat een leuke zaak is dit! Genoten van een heerlijke kop koffie, thee en fantastische gebak. Het personeel is heel vriendelijke en stralen veel passie uit!
Leuke zaak voor koffie thee etc. Ontbijt zelfgemaakte taart en gebak, niet het standaard werk maar apart. De koffie was lekker en ook de taart voor 2 personen lekker.
In tijden niet zo verrast met een lunch als bij Roekoekoe :. De eigenaren zijn vriendelijk en het is gezellig om langs te komen. Tijdens ons weekendje Zierikzee kwamen wij iedere ochtend even buurten en een koffietje halen.
Echt een pareltje in hartje Zierikzee! Gezellige spot met heerlijke koffie, patisserie en andere lekkernijen. Vriendelijke en gepassioneerde ondernemers die duidelijk voor kwaliteit en service kiezen. Must-go als je in de buurt bent.
Heerlijk ontbeten!
Toen we deze zaak hebben bezocht was de koffie lauw. Erg jammer en dat mag niet gebeuren als koffie de belangrijkste drank is die geschonken wordt.
Super leuk plekje in het centrum van Zierikzee met een heerlijke, unieke, volledig huisgemaakte kaart en hele vriendelijke eigenaren. Ik raad een bezoek van harte aan!
Wat een geweldige zal is dit. Heerlijke en bijzondere koffie en het eten is verrassend, smaakvol en uniek. Goede service en leuke inrichting.
Heel erg lekkere koffies en de Japanse pannenkoek is een aanrader! Kom zeker nog eens terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid