facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodrigo Hengelsport, Koos

Rodrigo Hengelsport, Koos
Adres: Pearl Buckplaats 31 , Rotterdam 3069 BZ, NL
Telefoonnummer: 010 437 0494
Stad: Rotterdam
Route: Pearl Buckplaats 31
Postcode: 3069 BZ



op zoek naar gerelateerd: hengelsport rotterdam, hengelsport rotterdam kralingen, hengelsport rotterdam noord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ahoy Hengelsport Ahoy Hengelsport 9 km Mijn toekomstige hang plek. Erg aardige personeelsleden. Goede raad mooi materiaal....
Recensies
Inmiddels kom ik nu al bijna 40 jaar bij Koos en Carla in de zaak. En nog steeds naar volle tevredenheid. Echt concurreren met internetwinkels kunnen ze uiteraard niet, maar bij welke internetwinkel krijg je persoonlijk advies en kan je het product in je handen nemen? Heb je specifieke wensen, dan doen ze hun best om het voor elkaar te krijgen. En altijd met een eerlijke prijs! Wil je de laagste prijs en de bijbehorende service, dan moet je misschien elders zijn. Ik ben al jaren een tevreden klant en kan een ieder Koos Rodrigo Hengelsport van harte aanbevelen!
Vriendelijke man en vrouw met een addertje onder het gras. Molentje aangeschaft en na 3 weken en normaal gebruik een onderdeel afgebroken, toen ik terug ging voor garantie kreeg ik te horen dat dit onderdeel vaker afbreekt ook bij duurdere versies maar dat niet uitmaakt. Het onderdeel vind ik er niet voor niets opzitten ik betaal er wel degelijk voor garantie krijg je bij koos rodrigo tot aan de deur. Ook heb ik een hengelsportvergunning aangeschaft met nadrukkelijke vraag of ik op een bepaalde locatie mag vissen, helaas heeft koos rodrigo mij de verkeerde vergunning verkocht met een boete tot gevolg. Koos rodrigo heb ik hiervoor aangeschreven maar meneer reageert niet. Deze zaak is echt een afrader voor garantie en advies.
Ik hoor zojuist dat de winkel gaat sluiten. Begin jaren 80 stapte ik voor het eerst de kleine winkel binnen in de Grote Visserijstraat. Ik werd hier vaste klant en dat ben ik gebleven tot ca 2010. Helaas boterde het vaak niet tussen Koos en mij. Op den duur bleef ik er weg. Tja, zo gaan de dingen soms. Ik wens Koos en Carla een welverdiende oude dag in rust en vrede. Henk Moelker.
Goeie winkel, helpen je graag en geven goed advies. Jammer is alleen dat de spullen gemiddeld duurder zijn dan in andere winkels. Nog nooit problemen gehad met aankopen.
Onze zaak wordt wegens pensioenering op 28 juli 2016 gesloten. Wij danken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen u het allerbeste en een goede vangst!!
Zeer goede adviezen en zeer behulpzaam en ze zijn heel klant vriendelijk je kan alles vragen en krijg je altijd goede raad of adviezen van deze mensen zeer aan te bevelen jammer dat deze zaak per eind juli er mee gaat stoppen
je woord altijd goed geholpen en ze zijn altijd even vriendelijk .
Leuke zaak. Ervaringsdeskundigen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid