facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodney's Car Detailing

Adres: Ondernemingsweg 108, 1422 DZ Uithoorn
Telefoonnummer: 0620522704
Stad: Uithoorn
Route: Ondernemingsweg 108
Postcode: 1422 DZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is sealant auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Broers Auto Wellness Broers Auto Wellness 910 meter Een super goede Autowasstraat, bakje koffie en vriendelijke bediening Ik beveel het a...
JB Car Care JB Car Care 944 meter JBCarCare mobile autopoetser/detailer op locatie!
Recensies
Wij komen heel regelmatig voor een totale clean van onze auto's. Mijn auto zat helemaal vol met hondenharen, viezigheid. Dit heeft Rodney's met een uiterste precisie gereinigd. Dat krijg je niet bij een carwash, dat is zeker.
Als het gaat om service en verzorging dan is dit het bedrijf om je auto langs te brengen, Rodney is erg precies en dat wil je met een kostbaar bezit.
Al meerdere auto’s zijn door Robney behandeld door er een glascoating op aan te brengen en jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te voeren.Het resultaat is altijd geweldig, je krijgt een nieuwe auto terug en hij blijft ook veel langer mooi.
Wauw wat een resultaat, geweldig en bovenverwachting. Zeg ik “showroomstaat” dan doe ik het resultaat tekort.....
Wij hebben bij Rodney al meerdere auto's laten detailen en staan elke keer weer versteld van het resultaat! Zeer professioneel. Ongelofelijk hoeveel passie deze jongen in zijn werk stopt. Absoluut een aanrader voor iedereen die bereidt is te investeren in het behoud van zijn auto!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid