facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodizio Scheveningen

"Het restaurant gevoel haal jij dit weekend gewoon in huis met ons Rodizio Completo menu. Genieten van Brazilian BBQ, de lekkerste bijgerechten en het mooie weer. Alleen nog Samba muziek op de achtergrond en Rodizio is bij jouw thuis.Take Away en Delivery via Ubereats, jij mag kiezen."
Adres: Gevers Deynootplein 125, Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31703225373
Stad: Scheveningen
Route: Gevers Deynootplein 125


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 00:00
Woensdag: 16:00 - 00:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: rodizio scheveningen menu, rodizio halal, rodizio rotterdam, rodizio kruiskade, rodizio scheveningen social deal, rodizio rotterdam kruiskade, rodizio scheveningen parkeren, rodizio amsterdam
Recensies
Op een leuk pleintje staat een mooi verwarmd terras waar je gezellig wat kunt drinken en eten. Het eten is in de vorm van een buffet waar de vrolijke mannen met warm vlees langslopen. Het idee is super geweldig waarbij je met een kaart op tafel aan kan geven of je meer vlees wil of liever even wilt wachten. Hierdoor heeft verspilling ook geen kans. Men loopt continu rond met een groot aanbod aan divers vlees.
Heerlijk eten! Ook wanneer je wat kort de tijd hebt is het goed te doen, doordat er erg vlug geserveerd wordt. Fijne en vriendelijke bediening. Super gezellige sfeer en muziek. Muziek staat soms alleen wel wat hard, waardoor je tijdens het eten wat lastiger met elkaar kunt communiceren. Maar verder echt een top zaak!Eten: 5/5
Dit was het eerste Braziliaanse restaurant waar ik in Nederland geweest ben en ik had hoge verwachtingen. Helaas werden die teleurgesteld. Het buffet liet te wensen over, er was geen pao de queijo, geen gefrituurde cassave, de feijoada was erg dik en had een onaangenaam mondgevoel, wat jammer was, omdat dit een van de weinige beschikbare echte Braziliaanse gerechten was. We werden echter vlot verwelkomd, drankjes die we bestelden werden snel gebracht. Ik vond de ze vrij prijzig voor de grootte, een cocktail voor 12 euro van max 200ml. Vrij vlug nadat we een bord gepakt hadden werd het vlees aangeboden. De eerste indruk was goed, maar na de tweede hap kon je proeven hoe zout het eten was. Ik heb nooit eerder gezien dat ze zout op de worst deden. Ik zag andere reviews klagen over de hoeveelheid of de variatie van de vleessoorten, maar daar hadden wij geen last van, het was gevarieerd en er werden royale plakken afgesneden. Maar erg zout dus. Ik weet niet of dit een geval apart was en het eten normaal gesproken op andere dagen beter is, maar dit was mijn ervaring: de prijs/kwaliteit verhouding was niet goed en voor mij niet de moeite waard om nog terug te komen voor deze prijs. Ps: de mensen die het vlees rondbrachten waren erg sympathiek en behulpzaam, in het bijzonder Fabio, geweldige bediening!
Gezellig restaurant met leuke braziliaanse muziek en heerlijk gegeten! De feijoada, caipirinha's, vlees en buffet waren erg lekker. Jammer dat er geen dansers waren op de vrijdag.
37,5 pp voor buffet half leeg en vlees ronde om de kwartier. Vragen de hoofdprijs voor beetje salade en kippevleugel met taai stukje vlees hah bah watbeen scam restaurant.
Ongelooflijk, we zaten nog geen minuut of we werden door de gastvrouw op weg geholpen met All you can Eat Brazilian style. We zaten net na de Salat bar of 1vd obers kwam vers gegrild vlees bij ons ad tafel afsnijden, spareribs, 5min,Salchicha, chicken wings bacon, beef bacon en Cordero, and a big piece of grilled pork filet. Super snelle service 5× meer dan verdiend!
Wij waren er op maandag. Uiteraard niet al te druk en bij binnenkomst werden we al welkom geheten. De mogelijkheden werden ons voorgesteld en wij kozen voor het huisconcept. De saladebar oogt veel lekkers, bekende en onbekende producten, in ieder geval ziet alles er lekker uit. Daarna komt de bediening aan je tafel gewapend met een spies met vlees. Deze wordt aan je tafel gesneden. Alles is heerlijk mals en vers. Toch 1 minpuntje...op je tafel ligt een kaartje een soort viltje met de kleuren groen en de andere kant rood. Als je de rode kant open hebt liggen, dan zouden ze je met rust moeten laten niet dus... en bij groen komen ze aan je tafel om diverse vleessoorten aan te snijden en te serveren. Bij ons bleven ze aan ons tafeltje komen met de vraag of we nog wat wilde. Dat is in het begin leuk, maar naderhand vraag je, je wel af waar dat viltje eigenlijk voor is? Je adverteert ermee, maar vervolgens ondermijn je, je eigen concept. Het werd een kort avondje, binnen een uur zaten we al vol. Dit was niet onze gedachte voor een avondje lang tafelen. Wel voor herhaling vatbaar, maar dan op een zaterdag ofzo. Dan is het wat drukker.
Klein lopend koud buffet en het vlees vond ik persoonlijk zeker niet van denderende kwaliteit. En dat voor een prijs van 38 euro op een gewone dinsdag. Ze kwamen wel heel vaak langs met vlees. Maar meeste vlees niet echt aantrekkelijk…. Drinken moesten we om vragen, we hebben geen enkele keer iemand rond zien gaan om drinken op te nemen pas nadat we gewenkt hebben kwamen ze. Met 2 personen en elk 2 drankjes maar liefst 95 euro kwijt. Kom er zelf niet meer terug.
Leuke plek om lekker te eten en helemaal op vrijdag,zaterdag of zondag.
Omdat we altijd met een zeer tevreden gevoel hier hebben gegeten, hebben we vanavond ons familie meegenomen, wat een teleurstelling! Eerste 30 min kwamen ze rond, 30 min later kwam er eenkeer iemand met picanha.. en daarna niets meer.. heb meerdere malen aan de personeels aangegeven, maar werd hierop genegerd! We hebben opgegeven moment een uur gewacht of er uberhaupt nog wat komt, maar helaas, uit frustratie zijn we opgestaan, afgerekend en weg gegaan, wat mij het ergste vind, we belandde bij de mac Omdat de kinderen honger hadden! Zo jammer dit!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid