facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Röder Acupunctuur

Röder Acupunctuur

Info

Bij acupunctuur praktijk Röder word gewerkt volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze.

Geschiedenis

Acupunctuur is een behandelmethode waar er doormiddel van dunne naaldjes in het lichaam te prikken verbindingen gemaakt worden met energie banen om het lichaam te helpen om in balans te komen en de weerstand te vergroten.

Adres: Raaigras 19, 3206 JH Spijkenisse
Telefoonnummer: 0624190166
Stad: Spijkenisse
Route: Raaigras 19
Postcode: 3206 JH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TCM Praktijk voor Acupunctuur Bogarde TCM Praktijk voor Acupunctuur Bogarde 2 km TCM Praktijk voor Acupunctuur Bogarde is een praktijk voor traditionele Chinese genee...
Acupunctuur Spijkenisse Acupunctuur Spijkenisse 4 km TCM Praktijk voor Acupunctuur Elles Velenturf Twitter: @acupunctuur0181
Recensies
Leeroy is zo’n enorme aanrader! Hij is helder, aardig, kundig en bovenal een heel fijn persoon. Acupunctuur is niet ‘regulier’ en ook al snap je als klant echt niet alles wat er gebeurt, laat het over aan Leeroy en je bent in goede handen. Ik kwam binnen met een specifieke wens zwangerschap en deze kwam mede hierdoor tot stand, daar ben ik van overtuigd en zeer dankbaar voor. Ga tot de dag van vandaag nog steeds omdat het mij goed doet. Kortom: hele warme aanbeveling.
Super geholpen door Leeroy! Na diverse maanden met nekklachten en uitstraling naar linker arm te hebben gelopen kwam ik bij Leeroy terecht voor behandeling door acupunctuur. Een heel kundig en vriendelijke man die mij van steeds erger wordende pijn heeft afgeholpen. Na drie keer behandeling was ik pijnvrij. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Zeer tevreden over de acupunctuur behandeling die ik van Leeroy kreeg. Na hard op mijn schouder te zijn gevallen, heb ik eerst reguliere fysio geprobeerd en dit hielp tot op zekere hoogte, maar er bleef enige pijn en beperking in mijn schouder. Dit heeft Leeroy helemaal verholpen. Blij mee!
Al jaren erg last van migraine aanvallen hormonaal gerelateerd. Maandelijks gemiddeld 10 aanvallen. Van alles geprobeerd, bij neuroloog gelopen en verschillende medicatie geprobeerd, waar ik eigenlijk nog veel meer klachten van kreeg. Hoorde van iemand dat accupuntuur misschien de oplossing zou zijn...in begin wat sceptisch maar dacht echt van baat het niet dan schaadt het niet. Al geruime tijd ga ik naar accupuntuur Roder in Spijkenisse in het begin wekelijks en momenteel 1x p.m. Heel af en toe een lichte aanval maar in mijn geval niet meer noemenswaardig daar ik forse klachten had. Voel me in alle opzichten beter en fitter daar ik nauwelijks nog medicatie neemt. Roder is empatisch, professioneel geeft tips, en zeker ook een gezonde levensstijl van belang. Ik ben superblij dat ik de stap heb genomen om naar de accupuntuur te gaan. Ik zou het iedereen aanraden.
Op aanraden van een vriendin ben ik bij Leeroy terecht gekomen. Na vele dingen geprobeerd te hebben is mijn migraine door de accupunctuur zoveel minder geworden! Hier had ik niet van durven dromen. Een super aanrader dus! En het is een super toffe man waar je je erg op je gemak voelt.
De chronische speekselklierontstekingen waar ik al 22 jaar last van heb zijn door de behandelingen van Leeroy zo veel minder geworden het is ongelofelijk. En dat terwijl diverse specialisten niks anders te bieden hadden dan antibiotica. Zo blij met Leeroy !
Zeer tevreden over behandeling door Leeroy, na intake meteen behandeling, helder en duidelijk plan, fijne communicatie, deskundig, de combinatie van acupunctuur, tips en oefeningen gaven vrij snel resultaat.
Een hele fijne praktijk! Er word naar je geluisterd, en ik voelde me erg op mijn gemak, de behandeling heeft ook nog eens héél snel het gewenste resultaat gebracht! Ik kom zeker terug, en kan het iedereen heel erg aanbevelen!
Ben bij acupunctuur gekomen met pijn in mijn rug. Ik was eerder geweest met dezelfde klachten en Leeroy heeft mij toen goed geholpen. Ook nu was ik na 4 behandelingen weer prijnvrij. Heerlijk. De behandelingsruimte is netjes en schoon. Leeroy is een vriendelijke man met kennis van zaken. Aanrader!!!@@.
Ik kwam bij LeeRoy terecht, omdat ik al een tijdje hormonaal uit balans was na een geplande keizersnede. Dit merkte ik vooral op emotioneel gebied. Na de eerste behandeling merkte ik en mijn omgeving al een wezenlijk verschil. LeeRoy heeft ook veel kennis en kan daarom veel uitleggen, wat ik erg fijn vond. Ik kwam er achter dat ik niet ‘gek’ was. Na de derde behandeling kwam mijn menstruatie ook weer op gang. LeeRoy is ook goed bereikbaar en als het nodig is, kun je heel snel terecht. Ik ben echt ontzettend blij dat ik hier ben geweest, dit heeft voor mij het verschil gemaakt tussen dag en nacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid