facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodeo Rotterdam

Rodeo Rotterdam

Info

Een avond Zuid-Amerika

Geschiedenis

Bij Rodeo Grill restaurant voelt u zich eigenlijk meteen thuis. Een Latijns-Amerikaanse sfeer, met een ongedwongen en vooral warme ambiance. Rodeo is inmiddels een begrip. Gevestigd in het centrum van Eindhoven, Tilburg en Breda.

Met enige bescheidenheid durven we u te garanderen dat u nergens anders een beter gegrilde steak kunt vinden dan bij Rodeo Latin American Grill & Steak Restaurant. Dit uit Argentinië afkomstig vlees, komt van runderen die uitsluitend met natuurlijke producten worden gevoed en vrij rond grazen over de pampas (weilanden).

Maar Rodeo heeft meer in huis dan alleen maar de beste steaks.
Mooie visgerechten, tapas, diverse soorten faijtas (mexicaanse tortilla’s) en heerlijke nagerechten vullen de kaart van Rodeo. De kaart is veelzijdig en dus toegankelijk voor een zeer breed publiek.

Een Rodeo bezoeker omschreef ons restaurant eens als zijn tweede verslaving naast het roken. Dat is de enige waarschuwing die we u mee willen geven.

Adres: Otto Reuchlinweg 1002, 3072MD Rotterdam
Telefoonnummer: 0103411127
Stad: Rotterdam
Route: Otto Reuchlinweg 1002
Postcode: 3072MD


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: rodeo rotterdam menu, rodeo tilburg, rodeo rotterdam reviews, grill restaurant rotterdam, rodeo rotterdam tripadvisor, rodeo eindhoven, rodeo breda, steakhouse rotterdam
Recensies
Mooi plekje op de Kop van Zuid. Leuke ambiance binnen met een vriendelijk crew. Steaks zijn echt top, sausjes prima en een hele lekkere steak tartare aanrader. Tot snel!
Wij hebben hier gisteren een plek gereserveerd met verzoek een plekje met een mooi uitzicht en die kregen we bovenin aan het raam. Ik had een entrecote besteld en het vlees was geweldig, lekker mals! Onze eten werd vrij snel geserveerd en de bediening is ook top!
Heerlijk eten! Mooie locatie met uitzicht op het prachtige Rotterdam. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!
Wij hebben hier heerlijk gegeten. Het restaurant ziet er ook erg leuk en gezellig uit. De gerechten smaakten erg lekker, en ook hebben ze voor vegetariërs een aantal lekkere opties. Verder werden we vriendelijk geholpen door het personeel en was de prijs ook redelijk voor het eten wat je krijgt.
Voor het eten gewoon een dikke 5 sterren maar wat een verschrikkelijke bediening. Buiten de bedrijfsleider om sprak de rest van de bediening totaal geen Nederlands en de serveerster die ons hielp daarvan leek het wel alsof ze totaal niets wist wat ze moest doen. Er kon ook totaal geen lachje van af en hebben regelmatig een hele tijd moeten wachten met lege glazen, moesten continue zelf om drinken vragen. Toen de steaks geserveerd werden gaf ze aan dat de friet eraan kwam, die kwam dus pas na 2 keer vragen toen we allen onze 325 gram steak op hadden. Zelfs na het geven van de fooi kon er niet eens een dankjewel af. Al met al dus voor het eten 5 sterren maar voor de service eigenlijk niet eens 1 ster. Heb het weleens beter meegemaakt bij Rodeo en ook bij andere vestigingen.
Voor een goed stuk vlees kun je hier zeker wel terecht. De bediening is echter een drama. Lang wachten op je eten, en dan is niet alles compleet wanneer je uiteindelijk je eten krijgt. Bij voor- en hoofdgerecht was dit het geval. Het nagerecht? Daar hadden we wel trek ik, maar de bestelling werd niet opgenomen. Na nogmaals langdurig wachten dan zelf maar afrekenen aan de bar en als dessert een ijsje elders halen. Dan kom je bij het afrekenen erachter dat er zaken op de rekening staan die er niet op horen. Ik snap dat bedienend personeel momenteel lastig te krijgen is, maar zorg dan dat je daar de reserveringen op afstemt. Vrijwel alle tafels rondom ons heen waren net zo ontevreden. Nee, het was de eerste keer dat we hier kwamen maar helaas gelijk de laatste keer.
Lekker gegeten en vriendelijke personeel. Persoonlijk vond ik het muziek te luid staan.
Ontzettend slechte service; om 20:00 uur een tafel gereserveerd, maar niemand die ons ontving. Na 10 minuten wachten toch maar zelf de zaak ingelopen. Ons werd verteld dat we een tafel boven hadden. Eenmaal boven geeft haar collega aan van niets te weten. Had wel een tafel leeg een zespersoons met 1 stoel, waar we eventueel plaats zouden kunnen nemen. Echter, de tafel stond midden in het pad en niet logisch opgesteld. De ober verzocht ons nog even beneden te wachten. Na een half uur toch maar weer zelf naar boven gelopen. Tafel was nog niet opgeruimd, maar toch plaatsgenomen. Bood geen excuses aan, geen drankje van het huis, niets. Personeel liep rond, maar kwam geen bestelling opnemen. Tevens ook niet de tafel opruimen. Eten was prima, maar personeel snapt er echt niets van.
We waren op tijd 45 min wachten op voorgerecht en nog koud ook gewoon weg smerig. Prijs kwaliteitverhouding waardeloos totaal niet conform Torenhoge rekening voor zulk smakeloos eten. De bon klopten niet, stonden meer gerechten op dan besteld. Nagerecht hebben we overgeslagen en zijn we bij McDonald gaan halen. Conclusie Tweede Kerstdag familie diner verziekt. Dit was eenmalig.
Als het je lukt om binnen te komen, de voordeur is namelijk loeizwaar! dan bof je! Hoewel de dames in de bediening niet goed te verstaan en soms wat klungelig zijn, hebben we hier heerlijk gegeten. Een prettige tegenhanger van gauchos, waar smaak en kwaliteit niet voor onder doen. We komen graag terug.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rodeo Rotterdam. Otto Reuchlinweg 1002 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rodeo Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rodeo Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rodeo Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid