facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodenhuis Mediaproducties

Rodenhuis Mediaproducties

Info

Vanuit de montagestudio in Sneek maken wij film- en videoproducties zoals een bedrijfsfilm, aftermovie, productvideo en diverse promotiefilmpjes waarmee wij uw online zichtbaarheid vergroten. Wij zorgen ervoor dat uw verhaal goed wordt verteld!

Geschiedenis

Ik specialiseer mij in bedrijfsfilms en videoclips voor kleine bedrijven die zich in diverse dingen specialiseren en enthousiaste artiesten. Hierbij film ik en stel zelf een plan op. Als vervolg hierop maak ik een professionele montage. Bij bedrijfsfilms is een voice-over door derden mogelijk. In een persoonlijk gesprek licht ik dit graag toe.

Ik heb veel ervaring opgedaan met Adobe After Effects en Adobe Photoshop tijdens mijn stage bij Syntraks Media in Leeuwarden. Hierdoor voel ik goed aan waar welk element waar te gebruiken is. Ook door mijn stage die ik bij GPTV heb gelopen beheers ik de diverse camera en montage technieken die nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen.



"Meer klanten? Beter online gevonden worden?Welkom bij Rodenhuis Mediaproducties uit Sneek.Ik vertel jouw verhaal met behulp van video.Vanuit mijn montagestudio in Sneek, in het hart van Friesland, produceer ik, Lennart Rodenhuis met mijn bedrijf Rodenhuis Mediaproducties als professioneel video en mediabedrijf video's welke jouw online zichtbaarheid beter maakt en jouw naamsbekendheid vergroot. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van drone vluchten om zo alles op zijn best in beeld te brengen en het toepassen van diverse vormen van online marketing.Rodenhuis Mediaproducties is de aangewezen partij als het gaat om online marketing in combinatie met fantastische video's. Deze combinatie zie je veel vaker en is erg effectief."
Adres:
Telefoonnummer: 0031617040125
Stad: Sneek


Recensies
Rodenhuis Mediaproducties is een prima partner om mee samen te werken. komt afspraken na en levert top kwaliteit. Zeer prettige persoonlijke werkrelatie, waar je als klant thuis bij voelt
Lennart van Rodenhuis Mediaproducties is fijn om mee te werken. Levert mooi werk en is ruim inzetbaar.
Heel erg tevreden, goede communicatie en een fijne sfeer. Ook een erg mooi resultaat geleverd. Zeker aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid