facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodek Makelaardij Brielle

Rodek Makelaardij Brielle

Geschiedenis

Welkom bij Rodek Makelaardij, uw makelaar in Brielle

RODEK Makelaardij is een energieke organisatie die gespecialiseerd is in verkoop, aankoop (aankoopmakelaar) en woningtaxaties. Zowel van koopwoningen, huurwoningen als bedrijfsmatig onroerend goed. Daardoor kunnen wij particulieren en ondernemers uitstekend van dienst zijn.

Uw tevredenheid is ons doel
Met een sterke doe-mentaliteit en persoonlijke betrokkenheid streven wij dit na. Daarnaast vervult service bij ons een spilfunctie. Zo nemen we niet alleen ruim de tijd om u te woord te staan, maar we doen dat ook in klare taal. Uw taal. Wilt u een huis kopen, uw huis verkopen of bijvoorbeeld weten wat uw woning waard is. Op uw verzoek komen wij ook bij u thuis. Zodat wij samen met u kunnen werken aan een optimaal resultaat.

VastgoedPro
Het spreekt voor zich dat u van ons de beste dienstverlening kunt verwachten. Daarom zijn wij ook lid van vastgoedPro. Hiermee verplichten wij ons tot het houden van deze erecode. Hierin is vastgelegd hoe een VastgoedPro makelaar zich dient te gedragen ten opzichte van kopers, verkopers en collega-makelaars. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Lid zijn van VastgoedPro betekent ook informatie uitwisseling met collega-makelaars uit het hele land. Hierdoor hebben we uitstekend zicht op de ontwikkelingen op de huizenmarkt en zijn we goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. Wilt u meer weten over VastgoedPro, kijk dan eens op www.vastgoedpro.nl.

Graag zouden wij persoonlijk en geheel vrijblijvend kennis willen maken, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw huis verkopen

Uw huis verkopen? ...Zo eenvoudig is het niet!
Bij het verkopen van een woning gaat het om grote belangen en beslissingen die men maar een paar keer in zijn leven neemt. In een tijd waarin woningen als broodjes over de toonbank gaan, lijkt dat een peulenschil. Gegadigden genoeg. Bovendien bent u niet verplicht een makelaar in te schakelen. En het lijkt zo eenvoudig. U plakt een poster achter uw raam. Nog even een advertentie in de krant en dan maar afwachten. Als uw vraagprijs te hoog is, blijft het lang stil. Zit u te laag, dan staan de aspirant kopers te trappelen om u het gevraagde bedrag te betalen. Maar wat is te hoog en wat is te laag? Hoe onderhandel je over de prijs en hoe weet je of je de beste verkoop hebt gedaan?

Waarom RODEK Makelaardij
Over het algemeen blijkt dat als mensen zelf hun woning verkopen, zij veel zekerheden missen bij het afhandelen van procedures. Bij een kleine fout kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Weet u bijvoorbeeld dat u als verkoper een informatieplicht heeft? U loopt zelfs de kans dat u achteraf nog voor kosten opdraait van reparaties en/of vervangingen. Een reden te meer om een makelaar in te schakelen. Iemand die vertrouwen geeft omdat hij gediplomeerd is, die is verzekerd tegen onvoorziene gevolgen, die de markt in de regio door en door kent, niet emotioneel gebonden is en daarom de zaak objectief kan benaderen. Kortom een garantie van vakmanschap. Door het inschakelen van RODEK wordt u een hoop werk uit handen genomen en kunnen problemen op het juridische en het financiële vlak worden voorkomen door gebruik te maken van zijn specifieke kennis op dit gebied.

Geen resultaat, geen kosten!
RODEK Makelaardij heeft jarenlange ervaring, is deskundig en spreekt uw taal. RODEK Makelaardij is ook het kantoor waar u als klant niet in de massa verdwijnt, maar kan rekenen op een persoonlijke benadering en behartiging van uw belangen. Bij ons staat de klant centraal. Wij investeren namelijk in service én … tevreden klanten. Ons systeem “GÉÉN RESULTAAT, GÉÉN KOSTEN” betekent een meer dan 100% inzet van onze kant en voor u de garantie dat u niets te verliezen heeft. Natuurlijk berekenen wij courtage voor onze bemiddeling, maar dan alleen indien er een transactie tot stand is gekomen.

Verkoopplannen?
Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u eerst weten wat de mogelijke opbrengst zou kunnen zijn? Of wilt u meer informatie over wat RODEK Makelaardij uit Brielle voor u kan betekenen? Bel voor een afspraak en vraag een waardebepaling aan. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zijn er voor u géén kosten aan verbonden.

Ons werkgebied is geheel Voorne Putten en Rozenburg.

Aankoopmakelaar

Maak van uw droom geen nachtmerrie
Een huis aankopen zonder makelaar lijkt op het eerste gezicht een fluitje van een cent. Gewoon een kwestie van de kranten goed uitpluizen, surfen op het internet, een paar keer met de auto langs het huis rijden en vervolgens een afspraak maken om uw droomhuis te bezichtigen. Als blijkt dat dit huis werkelijk het huis van uw dromen is blijft alleen nog de prijsonderhandeling over. Vervolgens de afspraken op papier zetten. Klaar is Kees!

Twijfelt u niet een beetje? Waarom zijn er immers makelaars als het allemaal zo makkelijk gaat? Weet u zeker dat u de juiste koop hebt gedaan? Wellicht heeft u een te hoge prijs betaald? De verkoper mag immers vragen wat hij wil.

Waarom RODEK Makelaardij
Zowel kopers als verkopers realiseren zich veel te weinig welke grote financiële en juridische risico's zij lopen als - veelal achteraf- blijkt dat zaken niet goed geregeld zijn, afspraken niet worden nagekomen of dat juridische en/of milieuproblemen om de hoek komen kijken. Vaak wordt overhaast besloten een huis te kopen en verzuimt men deskundigheid "in huis te halen".

Door het inschakelen van RODEK Makelaardij als aankoopmakelaar wordt u een hoop (speur)werk uit handen genomen en kunnen problemen op het financiële en juridische vlak voorkomen worden. De medewerkers van RODEK Makelaardij zijn niet emotioneel gebonden en kunnen de zaak daardoor objectief benaderen.

Waar kunt u op rekenen
RODEK Makelaardij begeleidt u gedurende het gehele project vanaf het bezichtigen en voeren van onderhandelingen tot en met het beoordelen van de koopovereenkomst en de opleveringsinspectie. Voordat u de juiste aankoopbeslissing neemt zijn er een aantal aandachtspunten die wij zeker niet over het hoofd zullen zien:

Hoe is de staat van onderhoud van de woning?
Is een keuring waarbij zowel bouwkundige- als milieuaspecten aan de orde komen aan te bevelen?
Hoe is de ligging, is het een courante woning, m.a.w. is de woning in de toekomst nog wel te verkopen?
Zijn er juridische aspecten, erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten of kwalitatieve verplichtingen?
Zijn er overheidsregelingen die in het voordeel of juist in het nadeel van koper werken?
Zijn er verschillen tussen de werkelijke situatie zoals blijkt uit het Kadastraal onderzoek en de aangetroffen situatie?
Wat staat er in het huidige bestemmingsplan en wat zijn in de toekomst de te verwachten nieuwe ontwikkelingen?
En niet te vergeten: Wat is deze woning nu echt waard?

Aankoopplannnen?
Staat u op het punt om uw droomhuis te kopen, schakel ons in als uw aankoopmakelaar! Of wilt u meer informatie over wat RODEK Makelaardij voor u kan betekenen? Bel voor een afspraak of reageer via het contactformulier. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.



"Actief Makelaarskantoor"

"Actief Makelaarskantoor"
Adres: Vischstraat 1, 3231 AV Brielle
Telefoonnummer: 0181-416833
Stad: Brielle
Route: Vischstraat 1
Postcode: 3231 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hypotheekshop De Hypotheekshop 79 meter
De Hypotheker Brielle De Hypotheker Brielle 114 meter De Hypotheker Brielle op facebook.
Recensies
Het contact verliep moeizaam terugbellen verzoeken werd pas laat op gereageerd. Uiteindelijke taxatie ver onder de marktwaarde en WOZ waarde. Gebruikt referentiewiningen die in 2018 en 2019 zijn verkocht. We weten allemaal wat de huizenprijzen na 2019 hebben gedaan. Deze taxateur kennelijk niet of is hier sprake van bewuste opdracht van gemeente om prijs zo laat mogelijk te houden
De Vreij Makelaardij is een zeer fijne, eerlijke en echt betrouwbare makelaar; zowel voor de koop als de verkoop van een woning. Juist het kleinschalige van dit makelaarskantoor zorgt voor een helder, transparant, snel en vooral ook persoonlijk contact waarbij men echt oog heeft voor de klant. Deze makelaar heeft echt kennis van zaken en samen met zijn professionele team staan ze altijd voor je klaar. Dank je wel team De Vreij voor de zeer prettige samenwerking. Van ons krijgen jullie een dikke 10! Wij raden dan ook iedereen De Vreij Makelaardij aan!
Deze makelaar is een uitstekende. Ook de medewerkers zijn uitstekend en deskundig. Goed grinformeer. En taxeerde het huis heel goed. Hij zit er bovenop. Zonder opdringerig te zijn. Klasse.
Super fijne, kundige en vooral betrouwbare makelaar. Heeft ons door de jaren heen bij diverse objecten als aankoop- en verkoopmakelaar en ook als taxateur goed geholpen. Wij zouden Jochen en zijn team een ieder aanraden!
Wat een fijne makelaar! Bedankt voor de verkoop van ons huis en de super fijne samenwerking. Zowel met de makelaar als de medewerkers. Korte lijntjes, openheid en afspraken worden netjes nagekomen. Dank je wel!
Bedankt voor de fijne verkoop van ons huis! We zijn goed op de hoogte gehouden en begeleid in het proces. Duidelijk en persoonlijk contact met het hele team. Een makelaar met kennis van de lokale markt, zeker aan te bevelen.
Wij bevelen Jochen zeker aan. We hebben met hem te maken gehad bij de aan en verkoop van onze woningen en zijn zeer tevreden over zijn werkwijze. Rustig, realistisch en doortastend. Komt afspraken na en heeft een fris team op kantoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid