facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rode Kruis Ziekenhuis

Adres: Beverwijk
Telefoonnummer: +31251265555
Stad: Beverwijk



op zoek naar gerelateerd: Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk bloedprikken, Artsen Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk overleden, Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk bezoektijden, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk contact, Rkz afdelingen, Rode Kruis Ziekenhuis Gynaecologie, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk kaakchirurgie, Chirurg Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum Beverwijk Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum B... 21 meter Het Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Kennemerland. Ons ...
RKZ Kraamzorg RKZ Kraamzorg 21 meter Regionale Kraamzorg Midden Kennemerland is onderdeel van het Rode Kruis Ziekenhuis in...
Rode Kruis Ziekenhuis (Beverwijk) Rode Kruis Ziekenhuis (Beverwijk) 27 meter Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis in Beverwijk voor de regio Kennemerl...
Recensies
Mijn dochter moet snel bij Radiologie ivm teen, we waren al onderweg en geen ID mee, super goed geholpen. Vriendelijke personeel. Houd rekening mee met parkeren, ze zijn nog bezig met verbouwen bij hoofdingang, je kunt niet voor de deur afzetten.
Ik krijg een heel naar gevoel van dit ziekenhuis personeel wat je niet normaal te word kan staan en maar even tussen neus en lippen door zegt dat we met te veel mensen zijn naast het bed van mijn moeder waar zei het kan horen. De keer daarna staat er een bewaker en word er gecheckt of we het goed doen ROND UIT BELACHELIJK. Geen normaal woord is er gewisseld.. onprofessioneel en zeer onpersoonlijk De rest hou ik maar voor mij want het word nog erger.. maar dit ziekenhuis krijgt van mij -5 sterren..
Het is een puinzooi, midden in een verbouwing. De nieuwe liften zijn nog trager dan dat de oude zooi was, medewerker bij de bali was redelijk behulpzaam maar het was eigenlijk niet de bedoeling dat je zo kwam aanlopen... doorgestuurd door arts en nu een zeer onaangenaam binnenplein, kleurloos en met een zelfservice punt voor koffie. Lijkt wel een aula uit 1970 gekoppeld aan de apotheek. Hopeloos!
Ik heb veel Nederlandse ziekenhuizen gezien in mijn leven, maar dit blijft het ergste ziekenhuis tot nu toe. Zoveel fouten, zulke slecht communicatie van mannelijke artsen, gevoeld seksisme richting vrouwelijke patienten. Ik ga hier ook alleen nog maar geen voor lab onderzoek. Operaties laat ik hier niet meer uitvoeren puur omdat ik er niet wil komen te liggen, en voor de SEH rij ik oprecht liever om. Één voorbeeld, omdat meerdere te persoonlijk zijn: Met een blinde darm ontsteking werd ik weggestuurd ‘omdat ik niet hard genoeg schreeuwde -van de pijn- bij de druk test’. Ik moest op de gang wachten tot een volgende arts. Ik gaf aan dat ik als chronisch zenuwpijn patiënt een andere pijn drempel had en dat het wel degelijk mis was, maar ik werd niet geloofd. Uiteindelijk bleek mijn blinde darm al op springen te staan en moest ik met spoed onder het mes; maar dat pas na drie uur lang benadrukken dat er wél wat aan de hand was terwijl ze me daarin bleven ontkennen. Ik hoor ik mijn omgeving ook niets dan negatieve ervaringen en mensen die liever uitwijken naar andere ziekenhuizen. Er is iets met dit ziekenhuis, de sfeer klopt gewoon niet en de medische onderzoeks houding -tegenover vrouwen- lijkt gedateerd seksistisch.
Geen duidelijke communicatie, ze willen op leuke manier en met glimlach heel snel van je af. Op je gezicht gaan ze lachen maar geen moeite om je probleem op te lossen, voorals bij chirurgie afdeling. Niet te vertrouwen.
Open vrij en relaxte kamers en grote ramen enz. Ja je krijgt aandacht van de zusters terwijl het toch druk is. Het eten is op alle dagmomenten voortreffelijk In verband met de verbouwing is parkeren even een crime als je tegen de bezoektijden daar moet wezen Maar dat is dus maar rijkelijk Ziekenhuis is een noodzakelijke aanrader mooi
Vriendelijk, hardwerkend en kundig personeel, niets meer dan respect zeker als je weet welke arbeidsvoorwaarden en beloning ze daarvoor krijgen. Het gebouw zelf is hoog nodig aan vernieuwing toe waar dan ook hard aan gewerkt wordt. Het eten is echt van een onverwacht hoog niveau! Dagelijks afwisselende keuzes met veel smaak, zelfs de borden zijn opgemaakt. Het was zeker geen straf om hier enige tijd te moeten verblijven.
Kinderarts mevrouw E. van Os heeft geen luisterend oor. Als je zegt dat je lange tijd zorgen maakt om de klachten van je kindje word je niet serieus genomen.. Mag je vaker op afspraak komen zodat ze kan uitsluiten of je kindje daadwerkelijk pijn klachten heeft. Ook wilt ze niet zomaar bloedprikken omdat het nergens voor nodig is. En ze zegt dat zomaar bloedprikken geld kost.. Ook dwingt ze uw kind door de arm vast te pakken om in het oor te kijken ipv lief en vrolijk te zijn en met grapjes ernaar te vragen aldus doktersspelletje te doen.. Sorry zij berdient 1 ster!
We zijn een paar keer in dit ziekenhuis geweest. in elk werden we betwist. Er was geen probleem. Ik zie dat sommige mensen slechte ervaringen hebben, maar gelukkig niet. We hebben enkele klinieken bezocht en ook enkele screeningskamers. Artsen en personeel waren allemaal aardig en behulpzaam. Ze deden hun best.
Over het algemeen genomen vriendelijk personeel. Geen lange wachttijden. Er is vlot gehandeld bij de ziekte van mijn partner. Deze is nu een jaar onder behandeling in dit ziekenhuis. Wat inmiddels wel erg irriteert is dat werkelijk iedere afspraak mis gaat. Verkeerde informatie voorafgaand, niet in de agenda hebben staan, vrijwel elke afspraak wordt verzet. Het is altijd chaos!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid