facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rocyka Fotografie Newborn

Rocyka Fotografie Newborn

Info

De mooiste momenten vastgelegd:
Newborn (Studio en op Locatie)

Rocyka Fotografie
Nieuwegein Zuid

Geschiedenis

Heb je vragen of ben je benieuwd naar mijn recente werk?
Ik nodig je graag uit een kijkje te komen nemen op mijn website
www.rocykafotografie.nl



"Newborn fotografie, FineArt fotografie, Portret, Kids, Zwangerschap, familie, gezin, fotografie workshops OP AFSPRAAK"
Adres: Clarissenhof 9, 4133 AB Vianen
Telefoonnummer: 0626892525
Stad: Vianen
Route: Clarissenhof 9
Postcode: 4133 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fotostudio Vianen, Marks Vianen, Lijstenmaker vianen, Brederodestraat 3 Vianen, Photo12
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cede Photoservices Cede Photoservices 256 meter Professionele fotografie, met als specialisatie luchtfotografie. Website: http://www....
Sfeerbeeld Sfeerbeeld 279 meter fotomomenten van mensen, dieren en plaatsen vastgelegd door fotograaf Lucas Donker. Z...
Via Media vof Via Media vof 962 meter Reyald, Bedankt voor je hulp! Goede communicatie en een fijne samenwerking gehad.
John Roeland Fotografie John Roeland Fotografie 962 meter Uitstekende fotograaf. Maakt prachtige foto's. Zeer vriendelijk ook. Service is top.
Fotostudio Hamerling Fotostudio Hamerling 1 km Slechte pasfoto's laten maken. Voor de tweede keer geweest. Kom nooit meer. Ik was do...
Fotostudio Marks Fotostudio Marks 1 km Mooi bedrijf. Komen al jaren met veel plezier voor fotoshoots en pasfoto's.
Wall-art photography.events.bikes Wall-art photography.events.bikes 1 km Gek op beeld en beweging ben ik; ik fotografeer en organiseer het allebei met evenvee...
JC van Manen Fotografie JC van Manen Fotografie 1 km JCFoto heeft zich gespecialiseerd in Projectfotografie, Portretfotografie en Productf...
SWISS HANDS : : design SWISS HANDS : : design 1 km 5 sterren massage!
Terhorstfotonl Terhorstfotonl 1 km Reportages en portretten
M5fotografie M5fotografie 1 km Vakfotograaf.
TJ-Art TJ-Art 1 km Wat een lieve vrouw! Contact verliep heel gemakkelijk, reageerde per mail snel. Wij h...
Feel Good Fotostudio Feel Good Fotostudio 1 km Voor een fotoshoot moet je hier zijn. Goed uitgerust en ervaren eigenaar.
Recensies
Ik heb bij Cynthia een workshop newborn fotografie gevolgd. Het was super gezellig, maar ik heb ook echt onwijs veel geleerd! Van wrappen tot aan bewerken. Lieve Cynthia, super bedankt voor je tijd. Ik ben onwijs blij dat ik mijn workshop bij jou heb gevolgd!
Vandaag mocht mijn dochtertje model zijn bij rockyka, voor een cursus newborn fotografie. In een woord Wauw!!!! Als ik dit eerder had geweten, had ik sowieso een newborn shoot geboekt. Je komt binnen in een warm bad bij Cynthia en daarbij doet ze haar werk met zoveel liefde, ervaring en passie. De sneak peaks werd ik stil van, dat beloofd wat voor de rest van de foto’s! Heel erg bedankt dat onze dochter model mocht zijn voor deze cursus.
Al veel shoots bij Rocyka fotografie gedaan zwanger, met newborn en newborn tweeling, gezinsportretten, mini kerstspecial met kids. Zonder twijfel de beste fotograaf van NL. Cynthia zorgt voor de meest spectaculaire settings en gaat door tot ze de perfecte foto erbij heeft zitten wat altijd binnen no time zo is. Je voelt je happy en op je gemak bij haar om wie ze is, warm en vol aandacht. En geloof me maar als ik zeg dat als je het fotoboek krijgt je je zo blij en dankbaar voelt!
Cynthia is een lieve en professionele vrouw waar je echt aan kunt merken dat ze heel veel passie voor haar werk heeft. Ze neemt echt de tijd voor haar klanten, is respectvol en zorgvuldig en doet altijd haar uiterste best voor jou neer te zetten wat je graag voor ogen ziet. Ze maakt prachtige foto's vooral fine art en zelf werk ik met haar samen als Visagiste/Hairstyliste en altijd heel leuk om met haar te mogen samenwerken ! Daarnaast heeft ze ook een hele mooie en ruime studio waar dit alles kan plaats vinden. Kortom: Cynthia Amelsbeek is een echte aanrader als je perfectie wilt en ook iets "anders als anderen" wilt hebben.
Wij mochten met onze kleine man langs komen tijdens een workshop. Hele mooie, sfeervolle studio! Naast aandacht voor de fotos was er ook constant contact met ons als ouders zodat we precies wisten wat er gebeurde met onze kleine vent wat een vertrouwd gevoel gaf dat hij in goede handen was. Naast het vertrouwen is er ook veel kennis met ons gedeeld over babys, oa hoe je aan de mond kon zien wat voor soort huiltje een baby heeft. Al met al een mooie, leuke, leerzame ervaring en veel meer dan enkel een fotoshoot. Zeer aan te raden!
Cynthia is zo’n fijne fotografe. Veel geduld met kinderen, stelt je op je gemak, helpt je met poses en uitdrukkingen en let op de details. Ze weet bijzondere momenten goed vast te leggen. Ben nu al meerdere keren bij haar geweest en er zullen nog meer momenten volgen.
Vandaag een super leuke workshop gedaan voor newborn fotografie. Erg veel geleerd. Cynthia weet echt heel veel en kan een baby echt perfect lezen. Er was een echte newborn aanwezig en Cynthia heeft alles verteld over het wrappen van baby's. Ik heb zelf ook nog de newborn mogen wrappen. Super leuk ! Na de tijd ook uitgebreid uitleg gekregen over het bewerken van foto's in lightroom en photoshop. Dit werd ook opgenomen zodat ik het nog rustig kan nakijken. Echte aanrader en ik kom zeker nog terug !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid