facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ROCKWOOL Benelux

ROCKWOOL Benelux

Info

Klik op 'vind ik leuk' om de updates van ROCKWOOL Benelux te volgen!

Geschiedenis

http://www.rockwool.nl/over-ons/
http://www.rockwool.be/over-ons/

ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group. Als Benelux organisatie met 1 fabriek en 1.200 medewerkers leveren wij geavanceerde isolatiesystemen voor gebouwen.

Bij de ROCKWOOL Group willen wij het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt verrijken. Door onze expertise zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ontwikkeling aan te gaan – van reductie van energieverbruik en geluidsoverlast tot bescherming tegen brand, waterschaarste en overstromingen. Ons productaanbod weerspiegelt de diversiteit van wereldwijde behoeften en helpt onze partners tegelijkertijd bij het verkleinen van hun CO2-voetafdruk.

Steenwol is een veelzijdig materiaal en vormt de basis van al onze bedrijven. Met ongeveer 10.500 enthousiaste collega's in meer dan 38 landen zijn wij wereldmarktleider op het gebied van steenwoloplossingen – van bouwisolatie tot akoestische plafonds, van externe gevelbekledingsystemen tot oplossingen voor glastuinbouw, van speciaal geëngineerde vezels voor industrieel gebruik tot isolatie voor de procesindustrie, scheepvaart en offshore.



"ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group. Als Benelux organisatie met 1 fabriek en 1.200 medewerkers leveren wij geavanceerde isolatiesystemen voor gebouwen.Bij de ROCKWOOL Group willen wij het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt verrijken. Door onze expertise zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ontwikkeling aan te gaan – van reductie van energieverbruik en geluidsoverlast tot bescherming tegen brand, waterschaarste en overstromingen.Ons productaanbod weerspiegelt de diversiteit van wereldwijde behoeften en helpt onze partners tegelijkertijd bij het verkleinen van hun CO2-voetafdruk."
Adres: Industrieweg 15, 6045JG Roermond
Telefoonnummer: 0475353535
Stad: Roermond
Route: Industrieweg 15
Postcode: 6045JG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rockwool Roermond, ROCKWOOL Nederland, ROCKWOOL isolatie, ROCKWOOL steenwol, Rockwool platen, ROCKWOOL dakisolatie, Rockwool isolatie 120mm, Rockwool Plus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renovatiebedrijf D Heijnen Renovatiebedrijf D Heijnen 3 km Heel netjes werk geleverd. Eindelijk weer eens een bedrijf die zijn afspraken nakomt....
Tiffany Shop Wim Tiffany Shop Wim 5 km Fijne winkel, goede service
Novisec Security Systems Novisec Security Systems 6 km Novisec Security Systems
Recensies
Hopelijk heb je veel tijd als je hierheen komt. Medewerkers die niet weten waar je naartoe moet en je dus maar in een rondje sturen. Ik moest 6 paletten lossen en dit duurde 1:45 uur!!!
het werk is hendig chill
Alles voor de werknemer
top werkgaver
Beste isolatiebedrijf
Vertaald door Google De aanpak van de medewerkers die aan het laden zijn is een ramp!!! Waarschijnlijk doen ze het expres omdat ze probleemloos 3 pallets hebben geladen en hij de andere pallets in de vrachtwagen heeft geduwd en zolang er geen zichtbare schade aan de pallet of de vrachtwagen was, ging hij door, zelfs nadat hij gewaarschuwd was!!!!! Nooit meer!!! Origineel Prístup zamestnancov ktorý nakladajú je katastrofa!!! Asi to robia schválne lebo naložili 3 palety bez problému a ostatné palety tlačil do kamiónu a pokiaľ nebolo viditeľné poškodenie palety alebo kamiónu tak pokračoval aj po upozornení!!!!! Už nikdy viac!!!
Vertaald door Google Op industrieweg 15 is alleen een kantoor, u dient verder de energieweg op te gaan en rechtdoor de poort in te rijden en naar de container aan de linkerkant te gaan, wanneer hij u binnenlaat volgt u de borden om te gaan en gaat u naar het kantoor. er is waar te staan ​​op idustrieweg na pauze.cmr En je haalt de papieren bij de poort bij de uitgang Origineel Na industrieweg 15 jest tylko biuro trzeba jechał dalej do energieweg i wjechać na wprost w bramę i iść do kontenera po lewo jak Cię wpuszcza to wedlug znaków trzeba jechać i iść do biura. jest gdzie stanąć na idustrieweg na pauze.cmr I papiery dostajesz na bramie przy wyjeździe
Vertaald door Google Een prima en goed georganiseerd bedrijf. Het laden gaat snel en u hoeft niet op papieren te wachten. Origineel Odlična i dobro organizirana firma. Utovar je brz i ne čeka se na papire.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid