facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rockology Gitaarles Zevenaar

Rockology Gitaarles Zevenaar

Info

Rockology gitaarles Zevenaar | Gratis proefles!

Geschiedenis

Is gitaar leren spelen al jaren een droom? Of speel je al gitaar maar kom je er niet verder mee? Bij Rockology ben je aan het juiste adres voor betaalbare & professionele gitaarlessen waarbij jouw wensen centraal staan. Of je nu rock, pop, blues, metal, funk of je favoriete liedjes, riffs of solo's wilt leren spelen: Rockology helpt je verder!

>> Vraag vandaag nog een gratis proefles aan.



"Bij gitaarschool Rockology in Zevenaar volg je gitaarlessen op maat in diverse stijlen waaronder rock, blues, metal, funk, pop en country. Zowel complete beginners als gevorderde gitaristen kunnen bij ons terecht. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden. Een persoonlijke benadering, je eigen leerwensen en plezier in het gitaar spelen staan bij ons voorop. Ben je op zoek naar gitaarles in Zevenaar of omgeving, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een proefles aan."
Adres: Smetanastraat 2, 6904HE Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0643985767
Stad: Zevenaar
Route: Smetanastraat 2
Postcode: 6904HE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ongeveer een jaar geleden begonnen met lessen bij Stephan van Rockology na een proefles. Stephan verstaat zijn vak en geeft heel relaxed les, aangepast op het niveau en wens van student. Na wat verschillende basistechnieken en liedjes kwamen we uit bij bluesrock als iets wat ik echt leuk vind om te spelen. Stephan paste gelijk de aanpak van de lessen hierop aan zodat ik er op een laagdrempelige manier mee aan de slag kon. Alle genres komen bij Stephan uit de verf. Ik begon met een akoestische gitaar beetje pop-rock en ging naar elektrisch soft rock en nu dus meer blues. Voor Stephan lijkt het allemaal even makkelijk, hij leert mij goede technieken, leuke tunes en het is ook altijd lachen in de les. Als ik vragen heb, en die heb ik vaak na een poosje oefenen, dan krijg ik goed advies om verder te kunnen. Echt een persoonlijke aanpak. Ik zou Rockology voor iedereen aanraden, beginner of gevorderde dat maakt niet uit. Bij Stephan is altijd wat te leren, theorie en praktijk zijn meer dan dik in orde, bovenal is hij een hele goede gitarist met passie voor zijn vak wat hij goed kan overbrengen. Tot slot, de les vindt plaats in een kleine fijne studio welke modern is ingericht, fijne plek om te spelen.
Heb je een passie voor muziek? Dan zit je goed bij Rockology! Een tijdje geleden heb ik mijn gitaar weer tevoorschijn gehaald en me aangemeld voor lessen. Enigszins onzeker stapte ik naar binnen… nergens voor nodig!!! Fijne sfeer, gezellig, goede adviezen voor je gitaar en voldoende ruimte voor wat jezelf wilt leren en eigen muzieksmaak. Wanneer de les is afgelopen, loop ik met een glimlach van binnen en gemotiveerd naar buiten!
Een aantal maanden geleden, nadat ik een tijdje rond heb gekeken waar ik als beginner zonder enige ervaring lessen wilde volgen ben ik uitgekomen bij Rockology/Stephan. Na een proefles was ik al om. De relaxte sfeer, de manier van lesgeven en hoe alles wordt overgebracht vanuit Stephan is gewoon top! Ik zou het zeker aanbevelen om hier lessen te gaan volgen, je kan hier alle kanten op of je nou beginner bent of al een gevorderde gitarist bent.
De lessen zijn geweldig, de sfeer is goed. Stefan is professioneel en dat gaat gepaard met humor. Super leuk. De lessen sluiten aan al mijn wensen aan. Ik hou van uitdagingen en dat krijg ik bij elke opdracht die mee krijg. Als ik kom met eigen inbreng dan wordt dat ook serieus genomen. En dan gaan we er mee aan de slag. De lesstof wordt heel goed uitgelegd. Stefan beveel ik zeker aan anderen aan. Elke keer kijk ik er naar uit om de les te volgen! Een dikke tien! Gwendolyn
Voor iedereen die gitaar wilt leren spelen in een prettige en gemoedelijke laagdrempelige sfeer is bij Stephan Rockologyaan het juiste adres. Er zijn veel mogelijkheden om gitaar te leren spelen bijvoorbeeld via YouTube. Mijn ervaring is dat fysieke lessen veel beter bij mijn leerwensen aansluiten. De professionele begeleiding van Stephan als docent is door zijn persoonlijkheid erg prettig, dat ervaar ik tijdens de lessen! Hij geeft je de ruimte voor eigen inbreng en creativiteit voor alle muziekstijlen. Ik als beginner heb in een vrij korte periode veel geleerd van zijn lesstof en methodieken. Voorbeeld is het leren van akkoorden en het juiste slagritme. Het allerbelangrijkste is dat Stephan je stimuleert en voor voldoende uitdaging zorgt door zijn enthousiasme en persoonlijkheid. Zo nu genoeg geschreven ik ga verder met oefenen van het fanatische nummer van U2 ONE. :
Ik kan Rockology zeer aanbevelen! Stephan is een geweldig goede gitarist en een uitstekende docent. Ik heb zo’n anderhalf jaar lessen gevolgd en dat was altijd erg leuk. Heb er heel veel van geleerd. Stephan legt alles super goed uit en heeft echt verstand van wat hij doet. Ook was het altijd echt erg gezellig Kortom, een top gitaarschool!
Ik heb nu ongeveer 3 jaar heel fijn les gehad bij Stephan en zou dit anderen ook zeker aanbevelen! De manier van lesgeven is heel relaxed en laagdrempelig, je kiest ook zelf het nummer waar aan gewerkt word wat ook zorgt dat je gemotiveerd blijft. De lessen blijven ook interessant en uitdagend omdat de moeilijkheidsgraad met elk nummer wordt verhoogd, tussen het spelen door wordt ook uitgelegd wat je doet en waarom dat op die manier gedaan wordt. Inmiddels ben ik gestopt omdat ik ga verhuizen maar ik zou een ander zeker aanraden om hier gitaarles te volgen!
Ik heb nu ongeveer 3 maanden les bij Stephan. De sfeer tijdens de lessen is erg fijn. Stephan is zelf erg rustig en geduldig. Hij legt alles erg duidelijk uit. Als je tijdens de lessen toch iets niet begrijpt en lastig vindt dan ziet Stephan dit meteen. De lessen zijn aangepast op jouw tempo en muzieksmaak. Ook wordt er nagedacht over wat je wilt leren tijdens de lessen. Dit kan gaan over de theorie, maar ook over liedjes. Hierbij denkt Stephan ook aan je muzieksmaak. Je mag dus zelf aangeven wat voor genre/muziek je leuk vindt en wat je wilt leren. Zo blijven de lessen leuk en ga je iedere week weer gemotiveerd naar huis. Als je verder wilt komen met elektrische of akoestische gitaar dan is Stephan zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid